07/02/2022 07/02/2022 Tην ετήσια εκδήλωσή του με αγιασμό και κοπή βασιλόπιτας πραγματοποίησε ο Κρητικός Σύλλογος του Σίδνεϊ και της Νέας Νότιας Ουαλίας στο Ashbury Senior Citizen’s Center την Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου. Επιμέλεια-Μετάφραση: Ευγενία Δίτσα Λόγω των lockdown και των περιορισμών εξαιτίας της COVID-19, ήταν η πρώτη φορά που τα μέλη και τα χορευτικά συγκροτήματα του Κρητικού Συλλόγου...
07 Φεβρουαρίου, 2022 - 15:50
Τελευταία ενημέρωση: 07/02/2022 - 15:37

Αγιασμός και κοπή βασιλόπιτας για τον Κρητικό Σύλλογο του Σίδνεϊ

Διαδώστε:
Αγιασμός και κοπή βασιλόπιτας για τον Κρητικό Σύλλογο του Σίδνεϊ

Tην ετήσια εκδήλωσή του με αγιασμό και κοπή βασιλόπιτας πραγματοποίησε ο Κρητικός Σύλλογος του Σίδνεϊ και της Νέας Νότιας Ουαλίας στο Ashbury Senior Citizen’s Center την Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου.

Επιμέλεια-Μετάφραση: Ευγενία Δίτσα

Λόγω των lockdown και των περιορισμών εξαιτίας της COVID-19, ήταν η πρώτη φορά που τα μέλη και τα χορευτικά συγκροτήματα του Κρητικού Συλλόγου μπόρεσαν να συγκεντρωθούν μετά από οκτώ μήνες, με 80 άτομα να είναι παρόντα στη βραδιά.

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου, Τέρυ Σαβιολάκης, καλωσόρισε εκ μέρους της Εκτελεστικής Επιτροπής τα μέλη και τα χορευτικά συγκροτήματα, εκφράζοντας τη χαρά του για την παρουσία τους εκεί.

«Ελπίζουμε το 2022 να είναι μια πολύ καλύτερη και πιο θετική χρονιά για τα χορευτικά μας συγκροτήματα, τον Σύλλογό μας και φυσικά την Αυστραλία, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο, με την πανδημία του COVID-19», είπε ο κ. Σαβιολάκης.

Στη συνέχεια, ο π. Νικόλαος Μποζίκης τέλεσε τον καθιερωμένο Αγιασμό και μετέφερε τις ευλογίες του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου Αυστραλίας κ. Μακαρίου.

«Ελπίζω το 2022 να είναι μια ειρηνική και ευλογημένη χρονιά για όλα τα μέλη, τις οικογένειες και τη νεολαία του Κρητικού Συλλόγου», είπε σε ομιλία του ο πατήρ Νικόλαος.

«Εύχομαι να προοδεύσετε όλοι στα μαθήματά σας και να λάβετε τις άνωθεν ευλογίες, καθώς ξεκινάτε τη νέα σας χρονιά. Θέλω να συγχαρώ όλους όσους συμμετέχουν στον Κρητικό Σύλλογο. Είθε ο Θεός να στείλει ειρήνη, αγάπη και ευλογίες σε όλους σας».

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την καθιερωμένη κοπή της Βασιλόπιτας. Η τούρτα μοιράστηκε στα μέλη και στους νέους, που ήταν παρόντες. Ο κ. Στέλιος Βαμιανάκης είχε την ευλογία να κερδίσει το τυχερό φλουρί.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων