29/10/2021 30/10/2021 Εξαιρετικές είναι οι εντυπώσεις που αφήνει η ανακαίνιση του παρεκκλησίου των Β΄ Κοιμητηρίων της Ελληνικής Κοινότητας Αλεξανδρείας. Πρόκειται για έναν πραγματικό λιμένα της πίστης και της παρηγοριάς για όσους έρχονται να ανάψουν ένα κερί στα αγαπημένα τους πρόσωπα, που μας έχουν εγκαταλείψει για πάντα και αναπαύονται στην Αλεξανδρινή γη, στα ιστορικά Κοιμητήρια της Ε.Κ.Α. Οι...
29 Οκτωβρίου, 2021 - 17:43
Τελευταία ενημέρωση: 30/10/2021 - 2:26

Ανακαίνιση παρεκκλησίου στην Αλεξάνδρεια

Διαδώστε:
Ανακαίνιση παρεκκλησίου στην Αλεξάνδρεια

Εξαιρετικές είναι οι εντυπώσεις που αφήνει η ανακαίνιση του παρεκκλησίου των Β΄ Κοιμητηρίων της Ελληνικής Κοινότητας Αλεξανδρείας.

Πρόκειται για έναν πραγματικό λιμένα της πίστης και της παρηγοριάς για όσους έρχονται να ανάψουν ένα κερί στα αγαπημένα τους πρόσωπα, που μας έχουν εγκαταλείψει για πάντα και αναπαύονται στην Αλεξανδρινή γη, στα ιστορικά Κοιμητήρια της Ε.Κ.Α.

Οι εργασίες ανακαίνισης πραγματοποιήθηκαν τους τελευταίους μήνες, ξεκινώντας από τον Ιούλιο, με καθαρισμό του χώρου, το βάψιμο όλων των τοίχων, την αλλαγή των θυρών και την ανάδειξη των κειμηλίων που φυλάσσονται εκεί.

Το όμορφο εκκλησάκι είναι επισκέψιμο και βρίσκεται ακριβώς πίσω από το Μνημείο Ηρώων Ικάρων των Β΄ Κοιμητηρίων της ΕΚΑ.

Σκοπός της Ελληνικής Κοινότητας Αλεξανδρείας είναι η ανάδειξη όλου του χώρου των Κοιμητηρίων της ΕΚΑ, η οποία συνεχίζεται, τιμώντας τη μνήμη των αξέχαστων Αλεξανδρινών παροίκων που αναπαύονται εκεί.

 

 

 

 

 

 

Πηγή: Ελληνική Κοινότητα Αλεξανδρείας

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων