17/09/2019 17/09/2019 Με πυρετώδεις ρυθμούς προχωρούν οι εργασίες ολοκλήρωσης του νέου ιερού ναού τη Αγίας Τριάδας στο Κλιαργουότερ της Φλόριντα, και από ό,τι διαφαίνεται η ενορία θα μπορέσει τα Χριστούγεννα να εορτάσει στο νέο ναό, τα 50 χρόνια από την ίδρυσή της. Ο ναός της Αγίας τριάδας είχε καταστραφεί ολοσχερώς από πυρκαγιά το Φεβρουάριο του 2015 και...
17 Σεπτεμβρίου, 2019 - 8:28
Τελευταία ενημέρωση: 17/09/2019 - 8:49

Αναβίωσε από τις στάχτες η Αγία Τριάδα Φλόριντας

Διαδώστε:
Αναβίωσε από τις στάχτες η Αγία Τριάδα Φλόριντας

Με πυρετώδεις ρυθμούς προχωρούν οι εργασίες ολοκλήρωσης του νέου ιερού ναού τη Αγίας Τριάδας στο Κλιαργουότερ της Φλόριντα, και από ό,τι διαφαίνεται η ενορία θα μπορέσει τα Χριστούγεννα να εορτάσει στο νέο ναό, τα 50 χρόνια από την ίδρυσή της.


Ο ναός της Αγίας τριάδας είχε καταστραφεί ολοσχερώς από πυρκαγιά το Φεβρουάριο του 2015 και στη θέση αναγείρεται ένας νέος μεγαλύτερος και πιο λαμπρός.
Ο χαρακτηριστικός χρυσός θόλος χτίστηκε γύρω από την πολύτιμη εικόνα της Παναγίας με το θείο Βρέφος. Η εικόνα διεσώθη από την πυρκαγιά και έκτοτε φυλάχτηκε με ευλάβεια προκειμένου να κοσμήσει τον νέο ναό.
“Στη σημερινή εποχή που οι εκκλησίες κλείνουν σε όλη τη χώρα, εμείς αναπτυσσόμεθα και μπορούμε να δώσουμε περισσότερα στην κοινότητά μας. Είναι εκπληκτικό”, λέει ο πρόεδρος του εκκλησιαστικού συμβουλίου, Γιώργος Μαντζάρης.

Δείτε το βίντεο από το δίκτυο Fox13

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων