23/11/2023 23/11/2023 Στις 5 Δεκεμβρίου θα συνεχιστεί η δικαστική μάχη του εκλεγμένου Δημάρχου Χειμάρρας, Φρέντη Μπελέρη και του Παντελή Κοκαβέση. Χθες, κατόπιν αιτήματος της εισαγγελίας αλλά και της υπεράσπισης είχε κληθεί να καταθέσει ο Avdyl Rama, αδερφός του βασικού μάρτυρα κατηγορίας, ο οποίος για δεύτερη συνεχόμενη φορά ακόμα δεν εμφανίστηκε στη δικαστική αίθουσα. Σύμφωνα με την εισαγγελία,...
23 Νοεμβρίου, 2023 - 15:42
Τελευταία ενημέρωση: 23/11/2023 - 15:58

Αναβλήθηκε για τις 5 Δεκεμβρίου η δίκη του Φρέντη Μπελέρη

Διαδώστε:
Αναβλήθηκε για τις 5 Δεκεμβρίου η δίκη του Φρέντη Μπελέρη

Στις 5 Δεκεμβρίου θα συνεχιστεί η δικαστική μάχη του εκλεγμένου Δημάρχου Χειμάρρας, Φρέντη Μπελέρη και του Παντελή Κοκαβέση.

Χθες, κατόπιν αιτήματος της εισαγγελίας αλλά και της υπεράσπισης είχε κληθεί να καταθέσει ο Avdyl Rama, αδερφός του βασικού μάρτυρα κατηγορίας, ο οποίος για δεύτερη συνεχόμενη φορά ακόμα δεν εμφανίστηκε στη δικαστική αίθουσα. Σύμφωνα με την εισαγγελία, ο Rama βρίσκεται εκτός χώρας, ενώ η αστυνομία υποστηρίζει ότι βρίσκεται εντός Αλβανίας.

Η έδρα διέταξε την αστυνομία να εντοπίσει τον Avdyl Rama και να τον φέρει στη επόμενη συνεδρίαση ακόμη και δια της βίας σε περίπτωση που δεν συμφωνήσει να παραστεί οικειοθελώς.

Η επόμενη συνεδρίαση είναι προγραμματισμένη για την Τρίτη 5 Δεκεμβρίου και ώρα 3:00 μ.μ.

Στη χθεσινή ακροαματική διαδικασία βρέθηκαν αρκετοί Χιμαραίοι φίλοι και υποστηρικτές του Φρέντη Μπελέρη καθώς και η πρέσβης της Ελλάδας στα Τίρανα, κα Κωνσταντίνα Καμίτση.

(Πηγή: himara.gr)

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων