21/12/2019 21/12/2019 Συνεχίζονται τα κρούσματα κλοπών έναντι των Βορειοηπειρωτών. Αυτή τη φορά σημειώθηκε σοβαρό περιστατικό στο χωριό Τεριαχάτες, του Μειονοτικού Δήμου Δερόπολης. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αλβανικής αστυνομίας , γύρω στις 3:30, τρία άτομα με καλυμμένα το πρόσωπο τους με κουκούλες και φορώντας γάντια, εισέβαλαν στην κατοικία του Β. Μπ. και άρπαξαν χαρτοφύλακα στον οποίο είχαν...
21 Δεκεμβρίου, 2019 - 18:23
Τελευταία ενημέρωση: 21/12/2019 - 18:36

Ανησυχητικά τα κρούσματα κλοπών έναντι των Βορειοηπειρωτών

Διαδώστε:
Ανησυχητικά τα κρούσματα κλοπών έναντι των Βορειοηπειρωτών

Συνεχίζονται τα κρούσματα κλοπών έναντι των Βορειοηπειρωτών. Αυτή τη φορά σημειώθηκε σοβαρό περιστατικό στο χωριό Τεριαχάτες, του Μειονοτικού Δήμου Δερόπολης.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αλβανικής αστυνομίας , γύρω στις 3:30, τρία άτομα με καλυμμένα το πρόσωπο τους με κουκούλες και φορώντας γάντια, εισέβαλαν στην κατοικία του Β. Μπ. και άρπαξαν χαρτοφύλακα στον οποίο είχαν αποθηκεύσει τις οικονομίες τους. Στο σπίτι βρίσκονταν δύο ηλικιωμένες γυναίκες και τις κλείδωσαν σε ένα δωμάτιο.

Τα κρούσματα βίας εναντίον Βορειοηπειρωτών έχουν αυξηθεί αυτές τις μέρες, όπως αναφέρει το himara.gr. Πριν από λίγες μέρες επίσης σε μια ιστορική κοινότητα της Εθνικής Ελληνικής Μειονότητας, στην Τσερκοβίτσα στην περιοχή της Δίβρης, υπό άγνωστες συνθήκες κάηκε ολοσχερώς σπίτι ομογενούς που δεν διαμένει στο χωριό.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων