01/08/2019 01/08/2019 Με την ευκαιρία της Εορτής των Σαμίων Αγίων, την Κυριακή 28 Ιουλίου 2019 , όπου έχει καθιερωθεί και ως ημέρα των αποδήμων Σαμίων όπου γης, τελέσθηκε Αρχιερατική θεία Λειτουργία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Καρλοβασίων, Ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Σάμου και Ικαρίας κ.κ Ευσεβίου υπέρ Υγείας των αποδήμων και επιμνημόσυνη δέηση υπέρ αναπαύσεως...
01 Αυγούστου, 2019 - 21:50
Τελευταία ενημέρωση: 01/08/2019 - 21:47

Απο την “Κυριακή των Αποδήμων” στη Σάμο

Διαδώστε:
Απο την “Κυριακή των Αποδήμων” στη Σάμο

Με την ευκαιρία της Εορτής των Σαμίων Αγίων, την Κυριακή 28 Ιουλίου 2019 , όπου έχει καθιερωθεί και ως ημέρα των αποδήμων Σαμίων όπου γης, τελέσθηκε Αρχιερατική θεία Λειτουργία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Καρλοβασίων, Ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Σάμου και Ικαρίας κ.κ Ευσεβίου υπέρ Υγείας των αποδήμων και επιμνημόσυνη δέηση υπέρ αναπαύσεως των κεκοιμημένων στην ξενιτειά. Στη συνέχεια έγινε λιτάνευσις των Ιερών Λειψάνων και των Ιερών Εικόνων πέριξ του Ιερού ναού με την παρουσία της Φιλαρμονικής Καρλοβάσου.

Ο Σεβασμιώτατος επαίνεσε τους ομογενείς για την προσφορά τους στο νησί.

Τέλος, ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης δεξιώθηκε τους παρόντας στις εκδηλώσεις στην αίθουσα του Επισκοπείου Καρλοβάσου. Παρέστησαν ο Δήμαρχος Καρλοβάσου ( Ανατολικής Σάμου) μέλη της αντιπεριφέρειας και του Δημοτικού Συμβουλίου , εκπρόσωπος του Στρατού , πρόεδροι και μέλη Συλλόγων από την Αμερική , Αυστραλία , Καναδά, Β.Αφρική, Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων