19/04/2021 19/04/2021 Την αποστολή βιβλίων προς ενίσχυση των σχολείων που βρίσκονται στα άγονα νησιά της Ελλάδας, αποφάσισε το διοικητικό συμβούλιο του ομογενειακού συλλόγου “Hephaestus Wien – Österreichisch/Griechischer Integrationsverein”, με έδρα τη Βιέννη. Η αρχή έγινε με τα Ψαρά, όπου έπειτα από συνεννόηση με τον Δήμαρχο του νησιού και πρώην Διευθυντή του εκεί Δημοτικού Σχολείου, Κωνσταντίνο Βρατσάνο, το...
19 Απριλίου, 2021 - 15:25
Τελευταία ενημέρωση: 19/04/2021 - 14:42

Αποστολή βιβλίων στα Ψαρά από την ομογένεια της Αυστρίας

Διαδώστε:
Αποστολή βιβλίων στα Ψαρά από την ομογένεια της Αυστρίας

Την αποστολή βιβλίων προς ενίσχυση των σχολείων που βρίσκονται στα άγονα νησιά της Ελλάδας, αποφάσισε το διοικητικό συμβούλιο του ομογενειακού συλλόγου “Hephaestus Wien – Österreichisch/Griechischer Integrationsverein”, με έδρα τη Βιέννη.

Η αρχή έγινε με τα Ψαρά, όπου έπειτα από συνεννόηση με τον Δήμαρχο του νησιού και πρώην Διευθυντή του εκεί Δημοτικού Σχολείου, Κωνσταντίνο Βρατσάνο, το μέλος του Συλλόγου και ανταποκρίτρια του Hephaestus Wien στην Ελλάδα, Μαρία Μόσχου, ανέλαβε την συγκέντρωση και την αποστολή των βιβλίων.

Με την βοήθεια του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου, Χρήστου Χατζησκουλίδη, την Τετάρτη 14/4/21 παρελήφθησαν από τον Δήμο Ψαρών περίπου 120 βιβλία, τα περισσότερα παιδικά, για το δημοτικό σχολείο του νησιού.

Πηγή: ert.gr

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων