08/03/2021 08/03/2021 Έντονα χτυπά ο παλμός του εορτασμού των 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση του 1821 στην ομογένεια της Αυστραλίας. Υπό την ευλογία και της Ιεράς Αρχιεπισκοπής διοργανώνονται σε όλη την αυστραλιανή επικράτεια εκδηλώσεις που τονώνουν το πατριωτικό αίσθημα των Ελλήνων Την ερχόμενη Κυριακή, 14 Μαρτίου, στην ενορία του Kogarah θα ανοίξει τις πύλες της έκθεση...
08 Μαρτίου, 2021 - 16:08
Τελευταία ενημέρωση: 08/03/2021 - 16:53

ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ: Έκθεση για το πως ντύνονταν οι πρόγονοί μας

Διαδώστε:
ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ: Έκθεση για το πως ντύνονταν οι πρόγονοί μας

Έντονα χτυπά ο παλμός του εορτασμού των 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση του 1821 στην ομογένεια της Αυστραλίας.

Υπό την ευλογία και της Ιεράς Αρχιεπισκοπής διοργανώνονται σε όλη την αυστραλιανή επικράτεια εκδηλώσεις που τονώνουν το πατριωτικό αίσθημα των Ελλήνων

Την ερχόμενη Κυριακή, 14 Μαρτίου, στην ενορία του Kogarah θα ανοίξει τις πύλες της έκθεση παραδοσιακής φορεσιάς που διοργανώνουν από κοινού η Ιερά Αρχιεπισκοπή Αυστραλίας και το Λύκειο των Ελληνίδων.

Η έκθεση έχει ως τίτλο “Πώς ντύνονταν οι πρόγονοί μας παραμονές της Επανάστασης;” και περιλαμβάνει για πρώτη φορά όλη τη συλλογή του Λυκείου.

Ήδη όπως μαρτυρούν και οι φωτογραφίες οι ομογενείς μας δουλεύουν ακατάπαυστα για να παραμείνει η φλόγα της παράδοσης μας άσβεστη όπου χτυπά η καρδιά της Ελλάδας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων