20/05/2022 20/05/2022 Στις εκδηλώσεις για τη Γενοκτονία των Ποντίων στη Νέα Υόρκη βρέθηκε κατά την 4η ημέρα της επισκέψεώς του στις ΗΠΑ ο Δήμαρχος Ελληνικού-Αργυρούπολης Γιάννης Κωνσταντάτος. Ο Δήμαρχος απηύθυνε χαιρετισμό στο bowling green στο Κέντρο της Νέας Υόρκης, όπου έγινε η έπαρση της Ελληνικής Σημαίας για την Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου που τιμήθηκε χθες από...
20 Μαΐου, 2022 - 12:25
Τελευταία ενημέρωση: 20/05/2022 - 12:26

Δήμαρχος Ελληνικού-Αργυρούπολης: «Ευγνωμονώ τους ομογενείς»

Διαδώστε:
Δήμαρχος Ελληνικού-Αργυρούπολης: «Ευγνωμονώ τους ομογενείς»

Στις εκδηλώσεις για τη Γενοκτονία των Ποντίων στη Νέα Υόρκη βρέθηκε κατά την 4η ημέρα της επισκέψεώς του στις ΗΠΑ ο Δήμαρχος Ελληνικού-Αργυρούπολης Γιάννης Κωνσταντάτος.

Ο Δήμαρχος απηύθυνε χαιρετισμό στο bowling green στο Κέντρο της Νέας Υόρκης, όπου έγινε η έπαρση της Ελληνικής Σημαίας για την Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου που τιμήθηκε χθες από όλους τους Έλληνες.

Νωρίτερα, ο κ. Κωνσταντάτος είχε συνάντηση εργασίας με τον Γενικό Πρόξενο της Ελλάδας στη Νέα Υόρκη, Κωνσταντίνο Κούτρα, κατά τη διάρκεια της οποίας τον ενημέρωσε για το Ελληνικό και το Μέγαρο Παγκόσμιου Ποντιακού Ελληνισμού Σουρμένων.

Η ανάρτησή του στο facebook δείχνει και τον ενθουσιασμό του γι’ αυτό το 4ήμερο εκδηλώσεων της Ομογένειας για την επέτειο μνήμης της Γενοκτονίας των Ποντίων.


H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων