26/10/2021 26/10/2021 Στον Ιερό Ναό Αναλήψεως του Σωτήρος στο Βερολίνο τελέστηκε την Κυριακή η επίσημη Δοξολογία για την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου, προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Γερμανίας και Εξάρχου Κεντρώας Ευρώπης κ. Αυγουστίνου. Στην Δοξολογία παρευρέθηκαν, μεταξύ άλλων, ο Επιτετραμμένος της Ελληνικής Πρεσβείας στο Βερολίνο, κ. Ιωάννης Ιωαννίδης -ο οποίος μετέφερε και το Μήνυμα του Υφυπουργού...
26 Οκτωβρίου, 2021 - 12:18
Τελευταία ενημέρωση: 26/10/2021 - 11:36

Δοξολογία για την 28η Οκτωβρίου στο Βερολίνο

Διαδώστε:
Δοξολογία για την 28η Οκτωβρίου στο Βερολίνο

Στον Ιερό Ναό Αναλήψεως του Σωτήρος στο Βερολίνο τελέστηκε την Κυριακή η επίσημη Δοξολογία για την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου, προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Γερμανίας και Εξάρχου Κεντρώας Ευρώπης κ. Αυγουστίνου.

Στην Δοξολογία παρευρέθηκαν, μεταξύ άλλων, ο Επιτετραμμένος της Ελληνικής Πρεσβείας στο Βερολίνο, κ. Ιωάννης Ιωαννίδης -ο οποίος μετέφερε και το Μήνυμα του Υφυπουργού Εξωτερικών για τον Απόδημο Ελληνισμό, κ. Ανδρέα Κατσανιώτη- η Πρέσβης της Κυπριακής Δημοκρατίας στη Γερμανία, κ. Μαρία Παπακυριακού, o Πρόξενος της Ελλάδας στο Βερολίνο, κ. Ανδρέας Σπυρόπουλος και ο Πρόξενος της Κύπρου στο Βερολίνο, κ. Δημήτρης Δημητρίου.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων