28/02/2019 28/02/2019 Δωρεά 10.000 δολαρίων στο Παιδικό Νοσοκομείο Ερευνας St. Jude έκανε το ειδικό ταμείο της οργάνωσης AHEPA, Cooley’s Anemia Foundation, το οποίο είναι το κορυφαίο και ειδικεύεται στις θεραπείες δύσκολων μορφών παιδικών καρκίνων και άλλων σοβαρών παιδικών ασθενειών. Το Νοσοκομείο St. Jude εδρεύει στην πόλη Μέμφις του Τενεσί. Ο πρόεδρος της AHEPA, Γεώργιος Λούκας και ο...
28 Φεβρουαρίου, 2019 - 15:55

Δωρεά 10.000 δολαρίων για το Παιδικό Νοσοκομείο Ερευνας St. Jude

Διαδώστε:
Δωρεά 10.000 δολαρίων για το Παιδικό Νοσοκομείο Ερευνας St. Jude

Δωρεά 10.000 δολαρίων στο Παιδικό Νοσοκομείο Ερευνας St. Jude έκανε το ειδικό ταμείο της οργάνωσης AHEPA, Cooley’s Anemia Foundation, το οποίο είναι το κορυφαίο και ειδικεύεται στις θεραπείες δύσκολων μορφών παιδικών καρκίνων και άλλων σοβαρών παιδικών ασθενειών.

Το Νοσοκομείο St. Jude εδρεύει στην πόλη Μέμφις του Τενεσί. Ο πρόεδρος της AHEPA, Γεώργιος Λούκας και ο επικεφαλής του ειδικού ταμείου για την αναιμία Αϊκ Γκούλας, είπαν ότι η δωρεά αυτή της AHEPA είναι η συνεχιζόμενη αφοσίωση της Οργάνωσης στην ιατρική έρευνα.

Οι εκπρόσωποι της AHEPA επέδωσαν την επιταγή στον Ρίτσαρντ Πάτερσον, ανώτερο αντιπρόσωπο του νοσοκομείου St. Jude, με εθνικές ομάδες και οργανισμούς.

Σύμφωνα με τον κ. Γκούλα, η δωρεά προορίζεται για την αιματολογική έρευνα και πιο συγκεκριμένα για την έρευνα θεραπείας κυττάρων για την αντιμετώπιση της Μεσογειακής Αναιμίας. Επικεφαλής της έρευνας αυτής είναι ο Δρ Mitchell J. Weiss.

Ο κ. Γκούλας δήλωσε πως «η AHEPA είναι περήφανη που υποστηρίζει αυτή τη σπουδαία έρευνα για την εξεύρεση της θεραπείας της μεσογειακής αναιμίας που γίνεται στο νοσοκομείο St. Jude».

Συμπλήρωσε πως «η AHEPA θα συνεχίσει να εργάζεται, προκειμένου να παρέχει πληροφόρηση για την εν λόγω ασθένεια και δεν θα σταματήσει έως ότου επιτευχθεί ο στόχος που είναι η εξεύρεση της θεραπείας. Κι αυτόν τον στόχο μπορούμε να τον πετύχουμε με την υποστήριξη και βοήθεια της Κοινότητάς μας για την ιατρική έρευνα».

Πρόσθεσε πως «ευχαριστούμε ειλικρινώς τις Allen Syrgany και Asley Trotter από το νοσοκομείο οι οποίες διοργάνωσαν την εκεί επίσκεψή μας».

Επιπροσθέτως, η αντιπροσωπεία της AHEPA ξεναγήθηκε στους χώρους του νοσοκομείου St. Jude. Τους κυρίους Γεώργιο Λούκα και Αϊκ Γκούλα συνόδευσαν ο κυβερνήτης της AHEPA Πίτερ Νάσσος και ο εκτελεστικός διευθυντής της Βασίλης Μωσσαϊδης.

Το νοσοκομείο συνεχίζει την παράδοση, το όραμα και την εντολή του ιδρυτή του Danny Thomas που ήταν να μην αρνείται θεραπεία σε κανένα παιδί λόγω φυλής, χρώματος, θρησκείας ή αδυναμίας της οικογένειας να πληρώσει.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων