13/09/2021 13/09/2021 Σήμερα, ημέρα έναρξης του νέου σχολικού έτους, στην πυρόπληκτη Λίμνη Ευβοίας μεταφέρθηκε με δυο οχήματα από την Αθήνα και την Οικουμενική Ομοσπονδία Κωνσταντινουπολιτών σχολικό υλικό για 85 μαθητές και 30 νήπια (τσάντες, χάρτινο και χειροτεχνικό υλικό, 2 υπολογιστές, εκτυπωτής, μολύβια κτλ). Το υλικό παραδόθηκε στους μαθητές και την Διεύθυνση του σχολείου της περιοχής. Επίσης, δωρήθηκαν...
13 Σεπτεμβρίου, 2021 - 19:21
Τελευταία ενημέρωση: 13/09/2021 - 18:44

Δωρεά σχολικού υλικού από τους Πολίτες σε μαθητές της Λίμνης Ευβοίας

Διαδώστε:
Δωρεά σχολικού υλικού από τους Πολίτες σε μαθητές της Λίμνης Ευβοίας

Σήμερα, ημέρα έναρξης του νέου σχολικού έτους, στην πυρόπληκτη Λίμνη Ευβοίας μεταφέρθηκε με δυο οχήματα από την Αθήνα και την Οικουμενική Ομοσπονδία Κωνσταντινουπολιτών σχολικό υλικό για 85 μαθητές και 30 νήπια (τσάντες, χάρτινο και χειροτεχνικό υλικό, 2 υπολογιστές, εκτυπωτής, μολύβια κτλ). Το υλικό παραδόθηκε στους μαθητές και την Διεύθυνση του σχολείου της περιοχής. Επίσης, δωρήθηκαν βιβλία εκδόσεων της Ένωσης Κωνσταντινουπολιτών.

Η Ομοσπονδία ευχαριστεί ιδιαιτέρως τον Ζωγραφειώτη Ιωσήφ Κιοσέογλου και τη σύζυγό του, Μαρία, οι οποίοι συνέβαλαν ουσιαστικά στη δράση αυτή, όλους τους δωρητές, αλλά και τους εθελοντές που συνέδραμαν την προσπάθεια. Οι δράσεις θα συνεχιστούν και για άλλα σχολεία που έχουν πληγεί.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων