01/03/2019 01/03/2019 Οι νέοι του Συλλόγου Ποντίων Μονάχου επισκέφτηκαν την Κυριακή 24 Φεβρουαρίου το Μουσείο Μνήμης και Ιστορίας των Θυμάτων του ναζισμού (NS-Dokumentationszentrum München). Το ΔΣ του Συλλόγου οργάνωσε την εκδρομή αυτή με στόχο να ενημερωθεί η νεολαία για την αγριότητα των ναζιστικών στρατευμάτων και την οργανωμένη εξολόθρευση εκατομμυρίων ανθρώπων στα χιτλερικά στρατόπεδα συγκέντρωσης. Επισκέψεις-ξεναγήσεις και στο...
01 Μαρτίου, 2019 - 15:14
Τελευταία ενημέρωση: 01/03/2019 - 15:15

Δράσεις του Συλλόγου Ποντίων Μονάχου

Διαδώστε:
Δράσεις του Συλλόγου Ποντίων Μονάχου

Οι νέοι του Συλλόγου Ποντίων Μονάχου επισκέφτηκαν την Κυριακή 24 Φεβρουαρίου το Μουσείο Μνήμης και Ιστορίας των Θυμάτων του ναζισμού (NS-Dokumentationszentrum München). Το ΔΣ του Συλλόγου οργάνωσε την εκδρομή αυτή με στόχο να ενημερωθεί η νεολαία για την αγριότητα των ναζιστικών στρατευμάτων και την οργανωμένη εξολόθρευση εκατομμυρίων ανθρώπων στα χιτλερικά στρατόπεδα συγκέντρωσης.

Επισκέψεις-ξεναγήσεις και στο μνημείο της Γενοκτονίας των Ποντίων στο προαύλιο του Ιερού Ναού Αγίων Πάντων Μονάχου.

Τη Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου τους χώρους της έκθεσης «Οι ενδυμασίες των Ελλήνων του Πόντου στον 20ό αιώνα», που πραγματοποίησε ο Σύλλογος Ποντίων Μονάχου μέχρι και τις 22 Φεβρουαρίου στο Πνευματικό Κέντρο «Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος» του Ιερού Ναού των Αγίων Πάντων, επισκέφθηκαν η διευθύντρια του Μουσείου της Πόλης του Μονάχου (Münchner Stadtmuseum) Ιζαμπέλα Φέλε και ο υπεύθυνος του πρότζεκτ «Η μετανάστευση κινείται στην πόλη» που παρουσιάζεται στο μουσείο, Ζίμον Γκέκε. Την περιήγηση έκανε ο χοροδιδάσκαλος του Συλλόγου Σεραφείμ Βουλγαρίδης.

Στο τέλος όλοι, μαζί με τον πρόεδρο Χάρη Φωτιάδη, τα μέλη του ΔΣ, τον αρχιμανδρίτη Γεώργιο Σιώμο και τον πρωτοπρεσβύτερο Απόστολο Μαλαμούση επισκέφτηκαν και το μνημείο για τη Γενοκτονία των Ποντίων, που βρίσκεται στο προαύλιο του ναού.

Πηγή: www.pontos-news.gr

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων