15/09/2019 15/09/2019 Το κάτω χωλ της Ελληνικού Κοινοτικού Κέντρου που βρίσκεται διπλά στον Ιερό Ναό των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης, μετατράπηκε σε ένα εργαστήριο Μαγειρικής όπου γιαγιάδες, παππούδες, γονείς και παιδιά ασχολήθηκαν με την μαγειρική παραδοσιακών ελληνικών εδεσμάτων. Το 2ο της σειράς που διοργανώνει η Νεολαία της Ελληνικής Κοινότητας Δυτικής Αυστραλίας. Το ελληνικό παραδοσιακό φαγητό της περασμένης...
15 Σεπτεμβρίου, 2019 - 18:56
Τελευταία ενημέρωση: 15/09/2019 - 19:05

ΔΥΤΙΚΗ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ: Καλτσούνια στο μάθημα της προηγουμένης Κυριακής

Διαδώστε:
ΔΥΤΙΚΗ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ: Καλτσούνια στο μάθημα της προηγουμένης Κυριακής

Το κάτω χωλ της Ελληνικού Κοινοτικού Κέντρου που βρίσκεται διπλά στον Ιερό Ναό των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης, μετατράπηκε σε ένα εργαστήριο Μαγειρικής όπου γιαγιάδες, παππούδες, γονείς και παιδιά ασχολήθηκαν με την μαγειρική παραδοσιακών ελληνικών εδεσμάτων.

Το 2ο της σειράς που διοργανώνει η Νεολαία της Ελληνικής Κοινότητας Δυτικής Αυστραλίας.

Το ελληνικό παραδοσιακό φαγητό της περασμένης Κυριακής ήταν το Καλτσούνι, έδεσμα της Κρήτης που συναντούμε με πολλές και διαφορετικές γεμίσεις.

Αρχιμάγειρας και δασκάλα η κυρία Άννα που με δεξιοτεχνία αλλά και υπομονή έμαθε τα παιδιά να μαγειρεύουν το παραδοσιακό αυτό Κρητικό έδεσμα.

Μετά την αξέχαστη αυτή εμπειρία τρεις γενεές ελλήνων κάθισαν και απόλαυσαν ένα γεύμα που ετοίμασε ο κύριος Παναγιώτης ένας πατέρας κάποιων συμμετεχόντων.

Εμπνεύστριες και συντονίστριες αυτής της εκδήλωσης, ήταν οι κυρίες Μαρία Γκόγκου και Γαρυφαλιά Οικονομάκη.

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΗΧΗΤΙΚΟ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ SBS GREEK:

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων