06/06/2019 06/06/2019 Στο πλαίσιο του φεστιβάλ «Τιμαρέτη» έγιναν στο Γενικό Προξενείο της Ελλάδας στη Νέα Υόρκη, την Τρίτη 4 Ιουνίου, τα εγκαίνια της εικαστικής έκθεσης «Inside, Outside and Beyond». Την έκθεση, η οποία θα διαρκέσει έως τις 28 Ιουνίου επιμελήθηκε η εικαστικός Αντωνία Παπατζανάκη και περιλαμβάνει πάνω από 25 έργα τέχνης, από αναγνωρισμένους Ελληνες και Ελληνοαμερικανούς καλλιτέχνες...
06 Ιουνίου, 2019 - 16:40

Εικαστική έκθεση στο Γενικό Προξενείο της Ελλάδας στη Νέα Υόρκη

Διαδώστε:
Εικαστική έκθεση στο Γενικό Προξενείο της Ελλάδας στη Νέα Υόρκη

Στο πλαίσιο του φεστιβάλ «Τιμαρέτη» έγιναν στο Γενικό Προξενείο της Ελλάδας στη Νέα Υόρκη, την Τρίτη 4 Ιουνίου, τα εγκαίνια της εικαστικής έκθεσης «Inside, Outside and Beyond».

Την έκθεση, η οποία θα διαρκέσει έως τις 28 Ιουνίου επιμελήθηκε η εικαστικός Αντωνία Παπατζανάκη και περιλαμβάνει πάνω από 25 έργα τέχνης, από αναγνωρισμένους Ελληνες και Ελληνοαμερικανούς καλλιτέχνες που ζουν στη Νέα Υόρκη.

Τα έργα θα δημοπρατούνται στο διαδίκτυο μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας Paddle8. Τα έσοδα των πωλήσεων θα υποστηρίξουν το πρόγραμμα «Sponsor a Student» της Ακαδημίας Ελληνικής Παιδείας, που παρέχει υποτροφίες σε μη προνομιούχα παιδιά.

Πηγή:

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων