07/02/2019 07/02/2019 Στο πλαίσιο του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Ελληνικής Γλώσσας, το Γενικό Προξενείο της Ελλάδας στο Αργυρόκαστρο σε συνεργασία με το Τμήμα Ελληνικής Γλώσσας, Λογοτεχνίας και Ελληνικού Πολιτισμού, στο Πανεπιστήμιο Αργυροκάστρου «Εκρέμ Τσαμπέι», διοργανώνει, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή, 8 Φεβρουαρίου 2019 και ώρα 12:00, στο Αμφιθέατρο του Πανεπιστημίου. Tο πρόγραμμα...
07 Φεβρουαρίου, 2019 - 18:28

Εκδήλωση για την Ελληνική γλώσσα θα πραγματοποιηθεί στο Αργυρόκαστρο

Διαδώστε:
Εκδήλωση για την Ελληνική γλώσσα θα πραγματοποιηθεί στο Αργυρόκαστρο

Στο πλαίσιο του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Ελληνικής Γλώσσας, το Γενικό Προξενείο της Ελλάδας στο Αργυρόκαστρο σε συνεργασία με το Τμήμα Ελληνικής Γλώσσας, Λογοτεχνίας και Ελληνικού Πολιτισμού, στο Πανεπιστήμιο Αργυροκάστρου «Εκρέμ Τσαμπέι», διοργανώνει, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή, 8 Φεβρουαρίου 2019 και ώρα 12:00, στο Αμφιθέατρο του Πανεπιστημίου.

Tο πρόγραμμα περιλαμβάνει προβολή βίντεο με τίτλο «Ένας Πρόεδρος των ΗΠΑ μιλάει για τον ελληνικό αστικό και πολιτικό πολιτισμό», προβολή ντοκιμαντέρ του National Geographic, με τίτλο «Τα μυστικά του Παρθενώνα» σε προσαρμογή από τον Αναπληρωτή καθηγητή κ. Παναγιώτη Μπάρκα και κεντρική ομιλία από τον καθηγητή του Τμήματος Ελληνικής Γλώσσας, Λογοτεχνίας και Ελληνικού Πολιτισμού, κ. Γιάννη Γιάννη, με θέμα «Αρχαία ελληνική γλώσσα: Βάθη αιώνων-κώδικας αριθμών και αρμονίας».

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων