23/11/2019 23/11/2019 Το Γενικό Προξενείο της Ελλάδος στην Κωνσταντινούπολη σε συνεργασία με την Ιμβριακή Ένωση Μακεδονίας – Θράκης, συνδιοργάνωσαν την παρουσίαση του Λευκώματος “Εκκλησίες και Ξωκλήσια της Ίμβρου – εκεί που τα καντήλια δεν έσβησαν ποτέ”. Την εκδήλωση ετίμησε με την παρουσία του, ο Παναγιώτατος Οικουμενικός Πατριάρχης, κ.κ. Βαρθολομαίος, κατά το Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2019 και ώρα 6.30...
23 Νοεμβρίου, 2019 - 17:10
Τελευταία ενημέρωση: 23/11/2019 - 22:56

ΝΗΣΟΣ ΙΜΒΡΟΣ: Εκεί που τα καντήλια δεν έσβησαν ποτέ

Διαδώστε:
ΝΗΣΟΣ ΙΜΒΡΟΣ: Εκεί που τα καντήλια δεν έσβησαν ποτέ

Το Γενικό Προξενείο της Ελλάδος στην Κωνσταντινούπολη σε συνεργασία με την Ιμβριακή Ένωση Μακεδονίας – Θράκης, συνδιοργάνωσαν την παρουσίαση του Λευκώματος “Εκκλησίες και Ξωκλήσια της Ίμβρου – εκεί που τα καντήλια δεν έσβησαν ποτέ”. Την εκδήλωση ετίμησε με την παρουσία του, ο Παναγιώτατος Οικουμενικός Πατριάρχης, κ.κ. Βαρθολομαίος, κατά το Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2019 και ώρα 6.30 της εσπέρας στο Σισμανόγλειο Μέγαρο.

Σε μία κατάμεστη αίθουσα από Ιμβριους από την Ελλάδα και από την Πόλη, εκτυλίχθηκαν συγκινητικές στιγμές.

Στην βραδιά παρουσίασης του Λευκώματος, οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να θυμηθούν στιγμές από την Ίμβρο και να δουν αναλυτικά εικόνες από τα σπουδαία ξωκκλήσια της.

Χορηγός επικοινωνίας της Έκδοσης είναι το Διεθνές Πρακτορείο Εκκλησιαστικών Ειδήσεων “Ορθοδοξία”. 

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ – ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΕΝΑΡΞΗΣ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ:

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων