25/04/2020 25/04/2020 Μαθήματα ελληνικής γλώσσας για αρχαρίους από απόσταση ξεκίνησε από τις 20 Απριλίου το Ελληνικό Κέντρο του Λονδίνου, το οποίο προγραμματίζει και νέες τάξεις on line που θα ανακοινωθούν στις 27 Απριλίου. Σημειώνεται ότι την Παρασκευή, 24 Απριλίου, ολοκληρώθηκαν τα Χειμερινά Τμήματα Διδασκαλίας, τα οποία είχαν ξεκινήσει να γίνονται ηλεκτρονικά από τις 2 Απριλίου, ενώ συνεχίζονται...
25 Απριλίου, 2020 - 12:41
Τελευταία ενημέρωση: 25/04/2020 - 12:44

Εξ’ αποστάσεως μαθήματα Ελληνικών στο Λονδίνο

Διαδώστε:
Εξ’ αποστάσεως μαθήματα Ελληνικών στο Λονδίνο

Μαθήματα ελληνικής γλώσσας για αρχαρίους από απόσταση ξεκίνησε από τις 20 Απριλίου το Ελληνικό Κέντρο του Λονδίνου, το οποίο προγραμματίζει και νέες τάξεις on line που θα ανακοινωθούν στις 27 Απριλίου.

Σημειώνεται ότι την Παρασκευή, 24 Απριλίου, ολοκληρώθηκαν τα Χειμερινά Τμήματα Διδασκαλίας, τα οποία είχαν ξεκινήσει να γίνονται ηλεκτρονικά από τις 2 Απριλίου, ενώ συνεχίζονται μέσω skype και τα ιδιωτικά φροντιστήρια. Όπως σημειώνει το Κέντρο στην ανακοίνωση, η επάνοδος στις φυσικές τάξεις θα λάβει χώρα μόλις η πορεία της πανδημίας το επιτρέψει.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων