27/03/2024 27/03/2024 Έλληνες και Κύπριοι που ζουν και εργάζονται στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, συγκεντρώθηκαν στο Ντουμπάι το περασμένο Σάββατο 23 Μαρτίου, για να τιμήσουν την εθνική εορτή της Ελλάδας. Την πρωτοβουλία της διοργάνωσης της ξεχωριστής αυτής γιορτής είχαν ο πρέσβης της Ελλάδας στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Αντώνης Αλεξανδρίδης και η πρέσβης της Κυπριακής Δημοκρατίας, Μερόπη Χριστοφή. Στην εκδήλωση,...
27 Μαρτίου, 2024 - 19:16
Τελευταία ενημέρωση: 27/03/2024 - 18:02

Έλληνες και Κύπριοι γιόρτασαν την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα

Διαδώστε:
Έλληνες και Κύπριοι γιόρτασαν την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα

Έλληνες και Κύπριοι που ζουν και εργάζονται στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, συγκεντρώθηκαν στο Ντουμπάι το περασμένο Σάββατο 23 Μαρτίου, για να τιμήσουν την εθνική εορτή της Ελλάδας.

Την πρωτοβουλία της διοργάνωσης της ξεχωριστής αυτής γιορτής είχαν ο πρέσβης της Ελλάδας στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Αντώνης Αλεξανδρίδης και η πρέσβης της Κυπριακής Δημοκρατίας, Μερόπη Χριστοφή. Στην εκδήλωση, η οποία συγκέντρωσε περισσότερα από 700 άτομα, συμμετείχαν μέλη της ελληνικής και κυπριακής κοινότητας, Εμιρατινοί αξιωματούχοι, αλλά και κόσμος που αγαπά την Ελλάδα και την Κύπρο.

Ο πρέσβης της Ελλάδας κ. Αλεξανδρίδης στην ομιλία που απηύθυνε, ευχαρίστησε την ελληνική κοινότητα για τη σημαντική και πολυδιάστατη παρουσία της στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, η οποία εκτείνεται πλέον σε μια σειρά από τομείς δραστηριότητας, επισήμανε την άριστη σχέση μεταξύ Ελλάδας και ΗΑΕ, καθώς και τους άρρηκτους δεσμούς που ενώνουν τον ελληνικό και τον κυπριακό λαό.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων