22/01/2020 22/01/2020 Μια γιαγιά από τη Μελβούρνη, η Λίνα Μπέλιου, επισκέπτεται δυο φορές τον χρόνο το Kangaroo Island, το νησί πλησίον της Αδελαϊδας, που υπέστη μεγάλες ζημιές από φωτιές. Πηγαίνει να δει την οικογένειά του γιου της που διατηρεί επιχείρηση εκεί και έτσι γνώρισε, από κοντά τα κοάλα και τα καγκουρό στο φυσικό τους περιβάλλον και τα...
22 Ιανουαρίου, 2020 - 16:16

Ελληνίδα γιαγιά έφτιαξε 1.000 γάντια για τα κοάλα των φωτιών

Διαδώστε:
Ελληνίδα γιαγιά έφτιαξε 1.000 γάντια για τα κοάλα των φωτιών

Μια γιαγιά από τη Μελβούρνη, η Λίνα Μπέλιου, επισκέπτεται δυο φορές τον χρόνο το Kangaroo Island, το νησί πλησίον της Αδελαϊδας, που υπέστη μεγάλες ζημιές από φωτιές.

Πηγαίνει να δει την οικογένειά του γιου της που διατηρεί επιχείρηση εκεί και έτσι γνώρισε, από κοντά τα κοάλα και τα καγκουρό στο φυσικό τους περιβάλλον και τα λάτρεψε.

Η κ. Μπέλιου συγκλονίστηκε όταν είδε στην τηλεόραση τα πληγωμένα ζωάκια και ως μοδίστρα που είναι για να τα βοηθήσει άρχισε να ράβει γάντια και προστατευτικούς σάκους για τα κοάλα και τα καγκουρό με βοηθό τον σύζυγό της.

Όπως μάλιστα είπε στο πρόγραμμά SBS Greek και τον Σωτήρη Χατζημανώλη, Ελληνίδες που ζουν στο Kangaroo Island εργάζονται και αυτές εθελοντικά για να βοηθήσουν τα ζωάκια.

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΗΧΗΤΙΚΟ:

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων