19/10/2019 19/10/2019 Ταινίες μικρού μήκους παρουσιάζονται από μαθητές ελληνικών σχολείων στην Αυστραλία. Αναλυτικότερα, ανάμεσα στις προβολές ταινιών στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου, που είναι σε εξέλιξη αυτές τις ημέρες σε διάφορες αυστραλιανές πόλεις, βρίσκεται και το Μαθητικό κινηματογραφικό φεστιβάλ, το οποίο διοργανώνεται για 9η χρονιά. Το φεστιβάλ παρουσιάζει 14 ταινίες μικρού μήκους από μαθητές και μαθήτριες...
19 Οκτωβρίου, 2019 - 14:34

Ελληνόπουλα παρουσιάζουν τις ταινίες τους σε Φεστιβάλ της Αυστραλίας!

Διαδώστε:
Ελληνόπουλα παρουσιάζουν τις ταινίες τους σε Φεστιβάλ της Αυστραλίας!

Ταινίες μικρού μήκους παρουσιάζονται από μαθητές ελληνικών σχολείων στην Αυστραλία. Αναλυτικότερα, ανάμεσα στις προβολές ταινιών στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου, που είναι σε εξέλιξη αυτές τις ημέρες σε διάφορες αυστραλιανές πόλεις, βρίσκεται και το Μαθητικό κινηματογραφικό φεστιβάλ, το οποίο διοργανώνεται για 9η χρονιά.

Το φεστιβάλ παρουσιάζει 14 ταινίες μικρού μήκους από μαθητές και μαθήτριες των ελληνικών σχολείων του Σύδνεϋ.

Το φεστιβάλ οργανώνουν από κοινού οι κοινότητες του Σύδνεϋ και της Μελβούρνης, αλλά σύμφωνα με τον γραμματέα της Ελληνικής Ορθόδοξης Κοινότητας της ΝΝΟ, Μιχάλη Τσιλίμο, το επόμενο έτος θα λάβουν μέρος και κοινότητες από άλλες πόλεις, όπως η Βρισβάνη και η Αδελαΐδα.

«Όπως βλέπουμε εξαπλώνεται αυτός ο θεσμός μετά από 9 χρόνια» είπε ο κ. Τσιλίμος στο Ελληνικό Πρόγραμμα.

Οι δημιουργίες των μαθητών και μαθητριών θα προβληθούν την ερχόμενη Κυριακή στις 12.30 στον κινηματογράφο Palace Norton Street Cinema, στο προάστειο Leichhardt του Σύδνεϋ. Το ίδιο μαθητικό φεστιβάλ, θα παρουσιαστεί και στην Μελβούρνη, επίσης στις 12 και μισή το μεσημέρι στον κινηματογράφο Palace Cinema Como.

Πηγή: www.sbs.com

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων