08/09/2021 08/09/2021 Το ποσό του ενός εκατομμυρίου δολαρίων, το οποίο συγκεντρώθηκε από προσφορές ομογενών της Αμερικής, θα διαθέσει η Ιερά Αρχιεπισκοπή Αμερικής για την ανακούφιση των πληγέντων από τις καταστροφικές πυρκαγιές του Αυγούστου. Αυτό ανακοίνωσε ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κ. Ελπιδοφόρος κατά τη διάρκεια γεύματος που παρέθεσε προς τιμήν του η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου σε εκδήλωση στο «Σπίτι της...
08 Σεπτεμβρίου, 2021 - 8:30
Τελευταία ενημέρωση: 08/09/2021 - 8:32

Ένα εκατομμύριο δολάρια για την ενίσχυση των πυρόπληκτων

Διαδώστε:
Ένα εκατομμύριο δολάρια για την ενίσχυση των πυρόπληκτων

Το ποσό του ενός εκατομμυρίου δολαρίων, το οποίο συγκεντρώθηκε από προσφορές ομογενών της Αμερικής, θα διαθέσει η Ιερά Αρχιεπισκοπή Αμερικής για την ανακούφιση των πληγέντων από τις καταστροφικές πυρκαγιές του Αυγούστου. Αυτό ανακοίνωσε ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κ. Ελπιδοφόρος κατά τη διάρκεια γεύματος που παρέθεσε προς τιμήν του η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου σε εκδήλωση στο «Σπίτι της Μαρίας» – «Κοινωφελές Ίδρυμα Μαρία Τσάκος» στα Καρδάμυλα Χίου.

Όπως τόνισε ο Σεβασμιώτατος με αφορμή τις πρόσφατες πυρκαγιές, «η μόλυνση και η προσβολή του περιβάλλοντος είναι ηθική αμαρτία αφού εάν δεν σέβεσαι το δημιούργημα του Θεού δεν σέβεσαι ούτε τον ίδιο το Θεό».

Ο κ. Ελπιδοφόρος αναφέρθηκε και στη σπουδαιότητα της αναδάσωσης αλλά και στην ανάγκη παροχής βοήθειας στους πυρόπληκτους, καθώς και στην Αρχιεπισκοπή Αμερικής, «η οποία με την συμβολή των πιστών της συνέλεξε και θα διαθέσει το ποσό του 1.000.000 δολαρίων».

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων