11/02/2022 11/02/2022 Διαδοχικές συναντήσεις με τα δραστήρια μέλη της Ελληνορθόδοξης κοινότητας της Λυών είχε ο Υφυπουργός Εξωτερικών, αρμόδιος για τον Απόδημο Ελληνισμό, κ. Ανδρέας Κατσανιώτης. Ο κ. Κατσανιώτης ο οποίος βρίσκεται στη Γαλλία συναντήθηκε με τη την πρόεδρο της κοινότητας Π. Δημοήλα, την επικεφαλής του Defkalion Association Culturelle Franco-hellénique de Lyon J. Maigre, την Κ. Μπουρνόβα του...
11 Φεβρουαρίου, 2022 - 10:28
Τελευταία ενημέρωση: 11/02/2022 - 10:09

Ενεργό κύτταρο του Οικουμενικού Ελληνισμού οι Έλληνες της Γαλλίας

Διαδώστε:
Ενεργό κύτταρο του Οικουμενικού Ελληνισμού οι Έλληνες της Γαλλίας

Διαδοχικές συναντήσεις με τα δραστήρια μέλη της Ελληνορθόδοξης κοινότητας της Λυών είχε ο Υφυπουργός Εξωτερικών, αρμόδιος για τον Απόδημο Ελληνισμό, κ. Ανδρέας Κατσανιώτης.

Ο κ. Κατσανιώτης ο οποίος βρίσκεται στη Γαλλία συναντήθηκε με τη την πρόεδρο της κοινότητας Π. Δημοήλα, την επικεφαλής του Defkalion Association Culturelle Franco-hellénique de Lyon J. Maigre, την Κ. Μπουρνόβα του Συλλόγου Γονέων «Η Μιλιά» και άλλους συμπατριώτες μας που ζουν στην Γαλλία κρατώντας την σημαία της πατρίδας μας ψηλά.

“Οι Έλληνες της Γαλλίας αποτελούν ενεργό κύτταρο του Οικουμενικού Ελληνισμού”, έγραψε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Ετικέτες: ,
Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων