03/09/2019 03/09/2019 Έπεσε η αυλαία για τα “Θεοτόκεια 2019” στο Νιχώρι του Βοσπόρου, τη Κυριακή 1-9-2019 που ήταν αφιερωμένη στην παρουσίαση της αγγλικής μετάφρασης του Α’ τόμου του συγγράμματος “Κωνσταντινούπολις” του Σκαρλάτου Βυζάντιου, η οποία χρηματοδοτήθηκε από την Κοινότητα Νεοχωρίου και το Κοινωφελές Ίδρυμα “John S. Fafalios”. Κεντρικός ομιλητής ήταν ο μεταφραστής του βιβλίου, Δρ Χάρης Θεοδωρέλης...
03 Σεπτεμβρίου, 2019 - 8:32

Έπεσε η αυλαία για τα “Θεοτόκεια 2019”

Διαδώστε:
Έπεσε η αυλαία για τα “Θεοτόκεια 2019”

Έπεσε η αυλαία για τα “Θεοτόκεια 2019” στο Νιχώρι του Βοσπόρου, τη Κυριακή 1-9-2019 που ήταν αφιερωμένη στην παρουσίαση της αγγλικής μετάφρασης του Α’ τόμου του συγγράμματος “Κωνσταντινούπολις” του Σκαρλάτου Βυζάντιου, η οποία χρηματοδοτήθηκε από την Κοινότητα Νεοχωρίου και το Κοινωφελές Ίδρυμα “John S. Fafalios”.

Κεντρικός ομιλητής ήταν ο μεταφραστής του βιβλίου, Δρ Χάρης Θεοδωρέλης – Ρήγας, τον οποίο προλόγισαν κατά σειρά οι κύριοι: Νίκος Παπαϊωάννου, υπ. διδάκτωρ Δ.Π.Θ., Λάκης Βίγκας, πρόεδρος της Κοινότητας, και Μιχάλης Χαννούτογλου, εκτελεστικός γραμματέας της Κοινότητας Νεοχωρίου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων