09/07/2019 09/07/2019 Ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπισκοπος Αυστραλίας, κ. Μακάριος, δέχθηκε στην Ιερά Αρχιεπισκοπή, Σύδνευ, την ΥΑ Μαρθα Α. Μαυρομμάτη, η οποία συνοδευόταν από τον Αν. ΑΔΑ Βάκη Ζήσιμο, τον Πρόεδρο της Κυπριακής Ομοσπονδίας Αυστραλίας και Νέας Ζηλανδίας Μιχάλη Χριστοδούλου, τον Πρόεδρο της ΣΕΚΑ ΝΝΟ (Συντονιστική Επιτροπή Κυπριακού Αγώνα) Αγαπητό Πάσσαρη, τον Πρόεδρο της Κυπριακης Κοινότητας ΝΝΟ Άλκη Καδη,...
09 Ιουλίου, 2019 - 10:12
Τελευταία ενημέρωση: 09/07/2019 - 10:15

Επίσκεψη Κυπρίων στον Αρχιεπίσκοπο Αυστραλίας

Διαδώστε:
Επίσκεψη Κυπρίων στον Αρχιεπίσκοπο Αυστραλίας

Ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπισκοπος Αυστραλίας, κ. Μακάριος, δέχθηκε στην Ιερά Αρχιεπισκοπή, Σύδνευ, την ΥΑ Μαρθα Α. Μαυρομμάτη, η οποία συνοδευόταν από τον Αν. ΑΔΑ Βάκη Ζήσιμο, τον Πρόεδρο της Κυπριακής Ομοσπονδίας Αυστραλίας και Νέας Ζηλανδίας Μιχάλη Χριστοδούλου, τον Πρόεδρο της ΣΕΚΑ ΝΝΟ (Συντονιστική Επιτροπή Κυπριακού Αγώνα) Αγαπητό Πάσσαρη, τον Πρόεδρο της Κυπριακης Κοινότητας ΝΝΟ Άλκη Καδη, τον πρόεδρο και αντιπρόεδρο της Κυπριακης Ελληνικης Λέσχης Πανικο Αχχιλεως και Γαβρίλη Χριστου, αντίστοιχα.

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων