09/06/2019 09/06/2019 Ελληνορθόδοξο σχολείο της Ομογένειας επισκέφθηκε πριν λίγες ημέρες ένας παλιός του μαθητής που σήμερα διαπρέπει στην καλαθόσφαιρα στην Αμερική. Αναλυτικότερα, το σχολείο του Αγίου Ανδρέα στο Περθ της Αυστραλίας επισκέφθηκε ο Shaquille Maharaj που αποφοίτησε από αυτό το 2014, ενώ εκείνη τη χρονιά ήταν και ο Πρόεδρος των μαθητών του σχολείου. Ο Shaquille Maharaj που...
09 Ιουνίου, 2019 - 15:06
Τελευταία ενημέρωση: 09/06/2019 - 15:27

Μελλοντικός σταρ του NBA σε Ελληνορθόδοξο σχολείο

Διαδώστε:
Μελλοντικός σταρ του NBA σε Ελληνορθόδοξο σχολείο

Ελληνορθόδοξο σχολείο της Ομογένειας επισκέφθηκε πριν λίγες ημέρες ένας παλιός του μαθητής που σήμερα διαπρέπει στην καλαθόσφαιρα στην Αμερική.

Αναλυτικότερα, το σχολείο του Αγίου Ανδρέα στο Περθ της Αυστραλίας επισκέφθηκε ο Shaquille Maharaj που αποφοίτησε από αυτό το 2014, ενώ εκείνη τη χρονιά ήταν και ο Πρόεδρος των μαθητών του σχολείου.

Ο Shaquille Maharaj που σπουδάζει επί του παρόντος με υποτροφία κινησιολογία στο κολέγιο Κάμοσαν (Camosun) του Καναδά, παράλληλα διαπρέπει στην καλαθόσφαιρα με την ομάδα του Κολεγίου. Θεωρείται δε σαν ένας πιθανός μελλοντικός σταρ του NBA.

Πριν λίγες μέρες ο Shaquille επισκέφθηκε το σχολείο του Αγίου Ανδρέα και μίλησε στα παιδιά του Γυμνασίου για τον σπουδαίο ρόλο που είχε στην ανάπτυξη του το Σχολείο του Αγίου Ανδρέα και η Ελληνική Κοινότητά. Για τα λάθη της νιότης και τα μαθήματα ταπεινοφροσύνης, σεβασμού και ηθικής που του δίδαξε το Ελληνορθόδοξο Σχολείο.

Μια δε και η ομιλία του έγινε στο Γυμναστήριο του Σχολείου έκανε και μια επίδειξη των καλαθοσφαιρικών ικανοτήτων στα παιδιά και τους δίδαξε και μερικά πράγματα.

Ο Shaquille Maharaj υποσχέθηκε ότι θα βρίσκεται πάντα κοντά στο σχολείο και επίσης ότι θα βοηθήσει στην προπόνηση των ομάδων καλαθόσφαιρας που θα διαθέτει αυτό.

Πηγή: www.sbs.com.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων