30/11/2021 30/11/2021 Το Σάββατο, 27 Νοέμβριου 2021, η Συντονίστρια των Σχολείων της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Θυατείρων και Μεγάλης Βρετανίας, κ. Ισμήνη Χατζηγιάννη, επισκέφτηκε με την Προϊσταμένη της Κυπριακής Εκπαιδευτικής Αποστολής, Βασιλική Κούμα, και την ηγεσία της συνδικαλιστικής οργάνωσης δασκάλων ΠΟΕΔ (Παγκύπρια Οργάνωση Ελλήνων Δασκάλων/ πρόεδρος κ. Μύρια Βασιλείου) το Ελληνικό Σχολείο Αγ. Ελευθερίου στο Leyton Αν. Λονδίνου. Εκεί...
30 Νοεμβρίου, 2021 - 13:27
Τελευταία ενημέρωση: 30/11/2021 - 14:18

Επίσκεψη στο Ελληνικό Σχολείο Αγίου Ελευθερίου στο Leyton

Διαδώστε:
Επίσκεψη στο Ελληνικό Σχολείο Αγίου Ελευθερίου στο Leyton

Το Σάββατο, 27 Νοέμβριου 2021, η Συντονίστρια των Σχολείων της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Θυατείρων και Μεγάλης Βρετανίας, κ. Ισμήνη Χατζηγιάννη, επισκέφτηκε με την Προϊσταμένη της Κυπριακής Εκπαιδευτικής Αποστολής, Βασιλική Κούμα, και την ηγεσία της συνδικαλιστικής οργάνωσης δασκάλων ΠΟΕΔ (Παγκύπρια Οργάνωση Ελλήνων Δασκάλων/ πρόεδρος κ. Μύρια Βασιλείου) το Ελληνικό Σχολείο Αγ. Ελευθερίου στο Leyton Αν. Λονδίνου.

Εκεί τους υποδέχτηκε η Πρόεδρος του Σχολείου, ο Διευθυντής και οι λοιποί δάσκαλοι. Έγινε ξενάγηση στους χώρους του σχολείου και επιθεώρηση της διδασκαλίας των ελληνικών ως ξένης γλώσσας.

Η Κοινότητα φιλοξένησε τους προσκεκλημένους με πλούσια εδέσματα και στην συνέχεια τους ξενάγησε στο Ναό του Αγίου Ελευθερίου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων