10/12/2022 11/12/2022 O Υφυπουργός Εξωτερικών, Ανδρέας Κατσανιώτης πραγματοποιεί επίσκεψη στη Γερμανία από 10 έως 16 Δεκεμβρίου 2022. Ειδικότερα, ο Υφυπουργός θα μεταβεί στις περιοχές δικαιοδοσίας των Γενικών Προξενείων Ντύσσελντορφ και Φραγκφούρτης, όπου θα πραγματοποιήσει συναντήσεις με τοπικούς αξιωματούχους και με φορείς της Ομογένειας, όπως τοπικές ελληνικές κοινότητες, καθώς και ακαδημαϊκούς πολιτιστικούς και εθνικοτοπικούς συλλόγους σε διάφορες πόλεις....
10 Δεκεμβρίου, 2022 - 19:46
Τελευταία ενημέρωση: 11/12/2022 - 2:44

Επίσκεψη του Υφυπουργού Εξωτερικών Ανδρέα Κατσανιώτη στην Ιερά Μητρόπολη Γερμανίας

Διαδώστε:
Επίσκεψη του Υφυπουργού Εξωτερικών Ανδρέα Κατσανιώτη στην Ιερά Μητρόπολη Γερμανίας

O Υφυπουργός Εξωτερικών, Ανδρέας Κατσανιώτης πραγματοποιεί επίσκεψη στη Γερμανία από 10 έως 16 Δεκεμβρίου 2022.

Ειδικότερα, ο Υφυπουργός θα μεταβεί στις περιοχές δικαιοδοσίας των Γενικών Προξενείων Ντύσσελντορφ και Φραγκφούρτης, όπου θα πραγματοποιήσει συναντήσεις με τοπικούς αξιωματούχους και με φορείς της Ομογένειας, όπως τοπικές ελληνικές κοινότητες, καθώς και ακαδημαϊκούς πολιτιστικούς και εθνικοτοπικούς συλλόγους σε διάφορες πόλεις.

Επίσης, θα μεταβεί στην έδρα της Ιεράς Μητρόπολης Γερμανίας, προκειμένου να ενημερωθεί για το σημαντικό ποιμαντικό, φιλανθρωπικό και κοινωνικό έργο της Μητρόπολης.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων