09/06/2020 09/06/2020 “Είμαστε έτοιμοι να σας παρουσιάσουμε σε 10 περίπου ημέρες την ηλεκτρονική πλατφόρμα για την ψήφο των Ελλήνων του εξωτερικού” ανέφερε στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη ο υπουργός Εσωτερικών Τάκης Θεοδωρικάκος, κατά τη σημερινή τηλεδιάσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου με τις ηγεσίας των Υπουργείων Εσωτερικών και Ψηφιακής Διακυβέρνησης. Ο κ. Θεοδωρικάκος πρόσθεσε επίσης πως “ετοιμάζεται η διασύνδεση...
09 Ιουνίου, 2020 - 22:47

Έτοιμη για παρουσίαση η ηλεκτρονική πλατφόρμα για την ψήφο των Ομογενών

Διαδώστε:
Έτοιμη για παρουσίαση η ηλεκτρονική πλατφόρμα για την ψήφο των Ομογενών

“Είμαστε έτοιμοι να σας παρουσιάσουμε σε 10 περίπου ημέρες την ηλεκτρονική πλατφόρμα για την ψήφο των Ελλήνων του εξωτερικού” ανέφερε στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη ο υπουργός Εσωτερικών Τάκης Θεοδωρικάκος, κατά τη σημερινή τηλεδιάσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου με τις ηγεσίας των Υπουργείων Εσωτερικών και Ψηφιακής Διακυβέρνησης.

Ο κ. Θεοδωρικάκος πρόσθεσε επίσης πως “ετοιμάζεται η διασύνδεση των προξενείων όλου του κόσμου με το μητρώο των πολιτών, ώστε οι ομογενείς να μην ταλαιπωρούνται και να καταχωρούνται από το εξωτερικό τα βασικά γεγονότα ζωής που είναι μεταβολές ληξιαρχικών πράξεων”.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων