30/11/2023 30/11/2023 Ο εκλεγμένος δήμαρχος Χειμάρρας Φρέντης Μπελέρης σε συνέντευξή του κατηγόρησε τον Πρωθυπουργό της Αλβανίας Έντι Ράμα ότι θέλει να αναπτύξει το παραλιακό μέτωπο του Δήμου Χειμάρρας με τη συνεργασία πολιτικών του φίλων και οικονομικών παραγόντων, που θα του εξασφαλίσουν την παραμονή του στην εξουσία τα επόμενα χρόνια. Ο κ. Μπελερης μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό “Παραπολιτικά 90,1”, εν...
30 Νοεμβρίου, 2023 - 16:52
Τελευταία ενημέρωση: 30/11/2023 - 17:01

Φρέντης Μπελέρης: Κατήγγειλε σχέδιο φτωχοποίησης της ελληνικής μειονότητας στην Αλβανία

Διαδώστε:
Φρέντης Μπελέρης: Κατήγγειλε σχέδιο φτωχοποίησης της ελληνικής μειονότητας στην Αλβανία

Ο εκλεγμένος δήμαρχος Χειμάρρας Φρέντης Μπελέρης σε συνέντευξή του κατηγόρησε τον Πρωθυπουργό της Αλβανίας Έντι Ράμα ότι θέλει να αναπτύξει το παραλιακό μέτωπο του Δήμου Χειμάρρας με τη συνεργασία πολιτικών του φίλων και οικονομικών παραγόντων, που θα του εξασφαλίσουν την παραμονή του στην εξουσία τα επόμενα χρόνια.

Ο κ. Μπελερης μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό “Παραπολιτικά 90,1”, εν αναμονή της εξέτασης του αιτήματός του στις 4 Δεκεμβρίου να του δοθεί άδεια από τις φυλακές, προκειμένου να ορκιστεί δήμαρχος Χειμάρρας, υπογράμμισε ότι απώτερος σκοπός του κ. Ράμα, όπως υποστήριξε, είναι ο πλουτισμός των υποστηρικτών του και η φτωχοποίηση των ντόπιων Ελλήνων κατοίκων.

Ο εκλεγμένος δήμαρχος Χειμάρρας μίλησε ακόμη για το “μπλόκο” στην ενταξιακή διαδικασία της Αλβανίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Παράλληλα, ευχαρίστησε για άλλη μια φορά τον Έλληνα Πρωθυπουργό για την υποστήριξή του, τον υπουργό Επικρατείας Στ. Παπασταύρου, τον βουλευτή Α. Συρίγο και τον ευρωβουλευτή Μ. Κεφαλογιάννη, οι οποίοι τον επισκέφθηκαν στις φυλακές.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων