17/03/2019 17/03/2019 Στη Γενική Συνέλευση της κοινότητας Αγ. Τριάδος/Αγ. Νικολάου στο Στάτεν Αϊλαντ συζητήθηκε η πρόταση συνεργασίας με το σχολείο «Hellenic Charter»για τη δημιουργία δεύτερου σχολείου τσάρτερ στις εγκαταστάσεις της εκκλησίας. Στο τέλος της συνεδρίασης, τo Σάββατο 16 Μαρτίου, αποφασίστηκε η άμεση σύγκληση νέας Γενικής Συνέλευσης με την διεξαγωγή ψηφοφορίας για την έγκριση ή όχι της πρότασης....
17 Μαρτίου, 2019 - 10:02
Τελευταία ενημέρωση: 17/03/2019 - 9:55

Για το 2ο σχολείο «Hellenic Charter» συζήτησαν στο Στάτεν Αϊλαντ

Διαδώστε:
Για το 2ο σχολείο «Hellenic Charter» συζήτησαν στο Στάτεν Αϊλαντ

Στη Γενική Συνέλευση της κοινότητας Αγ. Τριάδος/Αγ. Νικολάου στο Στάτεν Αϊλαντ συζητήθηκε η πρόταση συνεργασίας με το σχολείο «Hellenic Charter»για τη δημιουργία δεύτερου σχολείου τσάρτερ στις εγκαταστάσεις της εκκλησίας.

Στο τέλος της συνεδρίασης, τo Σάββατο 16 Μαρτίου, αποφασίστηκε η άμεση σύγκληση νέας Γενικής Συνέλευσης με την διεξαγωγή ψηφοφορίας για την έγκριση ή όχι της πρότασης.

Παρουσία του ιερατικού προϊσταμένου, π. Νικόλαου Πετροπουλάκου, του εκκλησιαστικού συμβουλίου, των μελών της ενορίας και αντιπροσωπείας του σχολείου «Hellenic Charter» αποτελούμενη από τον Τσαρλς Καπετανάκη, πρόεδρο σχολικής επιτροπής και την αρχιτέκτονα του σχεδίου, Τζένιφερ Γερακάρη, παρουσιάστηκαν λεπτομερή αρχιτεκτονικά σχέδια, συζητήθηκε η χρηματοδότηση και ο τρόπος λειτουργίας του νέου σχολείου και απαντήθηκαν ερωτήσεις που τέθηκαν από τα παρόντα μέλη.

Σύμφωνα με την πρόταση, το «Hellenic Charter» θα αναλάβει εξ’ ολοκλήρου το κόστος κατασκευής του νέου σχολείου, καθώς και την ευθύνη λειτουργίας του, με την κοινότητα της Αγ. Τριάδος/Αγ. Νικολάου να λαμβάνει μηνιαίες πληρωμές ενοικίου για την παραχώρηση του χώρου.

Ο π. Νικόλαος στην ομιλία του παρακάλεσε για μία ακόμη φορά τα μέλη να εξετάσουν πολύ προσεκτικά την πρόταση και να αποφασίσουν με βάση το καλό της ενορίας.

Να σημειωθεί ότι το θέμα της ίδρυσης του σχολείου είχε συζητηθεί και στη Γενική Συνέλευση της 10ης Φεβρουαρίου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων