15/05/2020 15/05/2020 Ο πρεσβύτερος Γεδεών Βαρύτιμος, ο οποίος είναι προϊστάμενος του Ιερού Ναού των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στο Τζάκσον Χάιτς της Νέας Υόρκης είναι καλεσμένος στην εκπομπή του ΘΕΜΑ FM 104.6 “Ένας κόσμος Ελλάδα” με τη Λίτσα Πισκερά την Κυριακή 17 Μαΐου στις 5 το απόγευμα.  Η εκπομπή θα έχει αφιέρωμα στο Τζάκσον Χάιτς όπου υπάρχει...
15 Μαΐου, 2020 - 15:40
Τελευταία ενημέρωση: 15/05/2020 - 15:00

Για το Τζάκσον Χάιτς θα μιλήσει ο πρεσβ. Γεδεών Βαρύτιμος

Διαδώστε:
Για το Τζάκσον Χάιτς θα μιλήσει ο πρεσβ. Γεδεών Βαρύτιμος

Ο πρεσβύτερος Γεδεών Βαρύτιμος, ο οποίος είναι προϊστάμενος του Ιερού Ναού των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στο Τζάκσον Χάιτς της Νέας Υόρκης είναι καλεσμένος στην εκπομπή του ΘΕΜΑ FM 104.6 “Ένας κόσμος Ελλάδα” με τη Λίτσα Πισκερά την Κυριακή 17 Μαΐου στις 5 το απόγευμα. 

Η εκπομπή θα έχει αφιέρωμα στο Τζάκσον Χάιτς όπου υπάρχει μια μικρή δυναμική παροικία Ελλήνων στην καρδιά της Νέας Υόρκης, και ο καλεσμένος θα μιλήσει για τη ζωή των συμπατριωτών μας το Τζάκσον Χάιτς αλλά και για τη Χάλκη και το μοναστήρι της Αγίας Τριάδος όπου έζησε ως δόκιμος μοναχός.

Ημέρα και ώρα μετάδοσης Κυριακή στις 17.00:

μέσω webradio.

Facebook page.

You Tube channel.

Ακόμη, η εκπομπή αναμεταδίδεται από το «Hephaestus Radio», το πρώτο ελληνόφωνο ραδιόφωνο της Βιέννης, κάθε Τρίτη 19.00 με 20.00 ώρα κεντρικής Ευρώπης.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων