10/03/2019 10/03/2019 Δύο πολύ μεγάλες… δυνάμεις της Ομογένειας, ο Γκρικ Αμέρικαν και το Σχολείο του Αγίου Δημητρίου της Αστόριας «ενώνουν» τις δυνάμεις τους πάνω στο ποδόσφαιρο. Οι δύο «ισχυροί» της Ομογένειας ήρθαν σε επαφή με σκοπό την καλύτερη εκμάθηση του ποδοσφαίρου σε παιδιά κάθε ηλικίας που θα γραφτούν στο πρόγραμμα. Η πιο ιστορική ομάδα του Ελληνισμού, ο...
10 Μαρτίου, 2019 - 18:26
Τελευταία ενημέρωση: 10/03/2019 - 18:28

Γκρικ Αμέρικαν και «Αγιος Δημήτριος» μαζί για το μέλλον

Διαδώστε:
Γκρικ Αμέρικαν και «Αγιος Δημήτριος» μαζί για το μέλλον

Δύο πολύ μεγάλες… δυνάμεις της Ομογένειας, ο Γκρικ Αμέρικαν και το Σχολείο του Αγίου Δημητρίου της Αστόριας «ενώνουν» τις δυνάμεις τους πάνω στο ποδόσφαιρο.

Οι δύο «ισχυροί» της Ομογένειας ήρθαν σε επαφή με σκοπό την καλύτερη εκμάθηση του ποδοσφαίρου σε παιδιά κάθε ηλικίας που θα γραφτούν στο πρόγραμμα.

Η πιο ιστορική ομάδα του Ελληνισμού, ο Γκρικ Αμέρικαν, έδειξε ότι όχι μόνο υπάρχει αλλά και μεγαλώνει. Μετά την πρώτη ομάδα, τη δεύτερη και τους Παλαιμάχους, ο Σύλλογος κατέβασε και άλλες δύο ομάδες στο Κοσμοπόλιταν Λιγκ, όμως η… επανάσταση ήρθε τώρα. Με την εμπειρία του στο χώρο του ποδοσφαίρου, τους έμπειρους προπονητές του και την πείρα του πάνω στα μυστικά της «στρογγυλής θεάς» ο «Ιστορικός» θέλησε να βοηθήσει το σχολείο αλλά κι ολόκληρη την Κοινότητα της Αστόριας να δείξει στα παιδάκια τις σωστές βάσεις του ποδοσφαίρου. Έτσι οργάνωσαν προπονητικές ημέρες και συγκεκριμένα κάθε Τετάρτη και κάθε Πέμπτη από τις 2 έως τις 5 το μεσημέρι στο κλειστό γυμναστήριο του Σχολείου, του Αγίου Δημητρίου.

Επικεφαλής της προπονητικής ομάδας είναι ο έμπειρος προπονητής Αντώνης Ρώρος με τον Πίτερ Τσιούμα υπό την διαχειριστική υποστήριξη του Θανάση και Φώτη Μπούκλη. Ολοι μαζί με πολύ αγάπη, προσοχή, υπομονή και επιμονή δείχνουν στα παιδιά -όλων των ηλικιών- που έχουν εγγραφεί στο πρόγραμμα τα μυστικά της μπάλας και σιγά – σιγά θα βγάλουν τους επόμενους μπαλαδόρους της Ομογένειας.

 

 

Από τη μέχρι τώρα συνεργασία όλοι είναι πολύ ενθουσιασμένοι. Ο Διευθυντής του Σχολείου κ. Κουλαρμάνης ήθελε να προωθήσει το πρόγραμμα ποδοσφαίρου στο σχολείο του και ορθά ξεκίνησε από τις μικρές ηλικίες. Ετσι μίλησε με την πιο ιστορική ομάδα της Ομογένειας, τον Γκρικ Αμέρικαν. Από την μεριά τους οι άνθρωποι του «Ιστορικού» είναι ενθουσιασμένοι από τη συνεργασία και τη χρήση των πολύ καλών και σύγχρονων σχολικών εγκαταστάσεων που επιτρέπουν την εκπαίδευση σε ένα ασφαλές, σίγουρο και πολύ οικείο περιβάλλον.

Ο υπεύθυνος προπονητής, Αντώνης Ρώρος πάντα με φιλικό και οικογενειακό ύφος απέναντι στα παιδιά. Ο κ. Ρώρος είναι περισσότερο πατέρας με τα παιδιά παρά προπονητής.

 

 

Να τονίσουμε, επίσης, πως το σχολείο είναι ανοιχτό για εγγραφές παιδιών στο προπονητικό ποδοσφαιρικό του πρόγραμμα. Οι λίστες των εγγραφών είναι ανοιχτές ([email protected]) και όποιος θέλει μπορεί να κάνει εγγραφή. Αλλωστε το μότο που κυριαρχεί είναι «αφήστε το ποδόσφαιρο να στηρίξει την παιδική σας εκπαίδευση».

Ο Πίτερ Τσιούμας παρακολουθεί την εκτέλεση των ασκήσεων. 7. Ο Θανάσης Μπούκλής δίνει οδηγίες στα παιδιά μεταξύ των οποίων και ο γιος του Πάνος (πρώτος από αριστερά). Φωτογραφία: Γκρικ Αμέρικαν.

Αλλωστε έχουμε πολύ καιρό μπροστά μας ακόμα αφού όπως τόνισε ο Φώτης Μπούκλης «όταν ζεστάνει ο καιρός θα βγούμε και σε εξωτερικούς χώρους για προπονήσεις». Μέχρι τότε ο Γκρικ Αμέρικαν και το σχολείο του Αγίου Δημητρίου θα είναι έτοιμοι να γράψουν πολλά Ελληνόπουλα που θα θέλουν να μάθουν το ποδόσφαιρο από τους εκπροσώπους της ιστορικής ομάδας της Ομογένειας.

Την προσπάθεια του Σχολείου και του «Ιστορικού» στηρίζουν με τις χορηγίες τους σημαντικοί παράγοντες της Ομογένειας όπως: Alma Bank, Wells Fargo Bank, Paul Papoutsakis, Doctor Panos Manolas, Bouklis Group, Rkm screen printing.

 

ΠΗΓΗ: ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΗΡΥΞ

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Ετικέτες:
Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων