12/07/2019 12/07/2019 Ο Σύνδεσμος Υποστήριξης Ρωμαίικων Κοινοτικών Ιδρυμάτων – ΣΥΡΚΙ, εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια, στην ομογενή Μαριλένα Λεάνα Ταστσιλάρ για την πρόσφατη εκλογή της ως Αναπληρώτρια Καθηγήτρια στο Τμήμα Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης των Ταλαντούχων Παιδιών του Πανεπιστημίου της Κωνσταντινούπολης Τζεράχπασα. Τιμητικές διακρίσεις και επιτυχίες, όπως αυτή, τιμούν την Ομογένεια, η οποία την συγχαίρει για την...
12 Ιουλίου, 2019 - 19:05
Τελευταία ενημέρωση: 12/07/2019 - 19:06

H ομογενής Μαριλένα Λεάνα Ταστσιλάρ Αν. Καθηγήτρια του Πανεπιστημίου Κωνσταντινούπολης

Διαδώστε:
H ομογενής Μαριλένα Λεάνα Ταστσιλάρ Αν. Καθηγήτρια του Πανεπιστημίου Κωνσταντινούπολης

Ο Σύνδεσμος Υποστήριξης Ρωμαίικων Κοινοτικών Ιδρυμάτων – ΣΥΡΚΙ, εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια, στην ομογενή Μαριλένα Λεάνα Ταστσιλάρ για την πρόσφατη εκλογή της ως Αναπληρώτρια Καθηγήτρια στο Τμήμα Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης των Ταλαντούχων Παιδιών του Πανεπιστημίου της Κωνσταντινούπολης Τζεράχπασα. Τιμητικές διακρίσεις και επιτυχίες, όπως αυτή, τιμούν την Ομογένεια, η οποία την συγχαίρει για την λαμπρή επαγγελματική της πορεία και της εύχεται καλή σταδιοδρομία στη νέα της εργασία.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων