08/05/2019 08/05/2019 Την εκπομπή «Δράξασθε Παιδείας» επιμελείται ο Πρωτοπρεσβύτερος π. Ιωσήφ Παλιούρας και προβάλλεται από το ομογενειακό Hellenic TV κάθε Τρίτη στις 8 μ.μ. Στην εκπομπή της 7ης Μαϊου 2019, φιλοξενούμενη ήταν η συγγραφέας και στιχουργός κ. Άννα Μπιθικώτση, μαζί με τον με Πρωτοψάλτη και καθηγητή μουσικής κ. Σωτήριο Δογάνη, οι οποίοι βρέθηκαν πρόσφατα στο Λονδίνο και...
08 Μαΐου, 2019 - 18:12

Hellenic TV: «Δράξασθε Παιδείας» της 7ης Μαϊου 2019

Διαδώστε:
Hellenic TV: «Δράξασθε Παιδείας» της 7ης Μαϊου 2019

Την εκπομπή «Δράξασθε Παιδείας» επιμελείται ο Πρωτοπρεσβύτερος π. Ιωσήφ Παλιούρας και προβάλλεται από το ομογενειακό Hellenic TV κάθε Τρίτη στις 8 μ.μ.

Στην εκπομπή της 7ης Μαϊου 2019, φιλοξενούμενη ήταν η συγγραφέας και στιχουργός κ. Άννα Μπιθικώτση, μαζί με τον με Πρωτοψάλτη και καθηγητή μουσικής κ. Σωτήριο Δογάνη, οι οποίοι βρέθηκαν πρόσφατα στο Λονδίνο και στο Birmingham, παρουσιάζοντας την εκδήλωση «Θείο πάθος» όπου συμμετείχε και ο πρωτοπρεσβύτερος και παρουσιαστής της εκπομπής π. Ιωσήφ Παλιούρας.

Ομιλούν προς τον π. Ιωσήφ για τις συνεργασίες τους, τις πρόσφατες εκδηλώσεις τους και τις μελλοντικές συνεργασίες.

Παρακολουθήστε:

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων