07/03/2019 07/03/2019 Ξεκάθαρο μήνυμα προς την Αλβανία σχετικά με την ευρωπαϊκή της πορεία απέστειλε από το Μαυροβούνιο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Προκόπης Παυλόπουλος. Αναλυτικά τόνισε ότι “συμπεριφορές όπως αυτές έναντι της εθνικής ελληνικής μειονότητας, οι οποίες υποτιμούν βάναυσα την αξία της ανθρώπινης ζωής ή προσβάλλουν απροκαλύπτως θεμελιώδη δικαιώματα, π.χ. το δικαίωμα στην ιδιοκτησία, συνιστούν ανυπέρβλητο εμπόδιο...
07 Μαρτίου, 2019 - 20:33

“Η Αλβανία οφείλει να σέβεται την Εθνική Ελληνική Μειονότητα”

Διαδώστε:
“Η Αλβανία οφείλει να σέβεται την Εθνική Ελληνική Μειονότητα”

Ξεκάθαρο μήνυμα προς την Αλβανία σχετικά με την ευρωπαϊκή της πορεία απέστειλε από το Μαυροβούνιο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Προκόπης Παυλόπουλος. Αναλυτικά τόνισε ότι “συμπεριφορές όπως αυτές έναντι της εθνικής ελληνικής μειονότητας, οι οποίες υποτιμούν βάναυσα την αξία της ανθρώπινης ζωής ή προσβάλλουν απροκαλύπτως θεμελιώδη δικαιώματα, π.χ. το δικαίωμα στην ιδιοκτησία, συνιστούν ανυπέρβλητο εμπόδιο για την απρόσκοπτη ευρωπαϊκή πορεία της Αλβανίας. Όπως αντίστοιχο εμπόδιο συνιστά η κάθε μορφής διεκδίκηση εντελώς ανυπόστατων δήθεν “δικαιωμάτων” των Αλβανών τσάμηδων, αδίστακτων συνεργατών των Ναζί όπως έχει αποδειχθεί ιστορικώς».

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων