05/05/2019 05/05/2019 Την ατμόσφαιρα της Αρχαίας Αθηναϊκής Αγοράς θα προσπαθήσει να δημιουργήσει η Καστελλοριζιακή Ένωση Δυτικής Αυστραλίας. Αναλυτικότερα, “γεύση” από την Αρχαία Αθηναϊκή Αγορά θα μπορούν να πάρουν οι επισκέπτες της Καστελλοριζιακής Ένωσης Δυτικής Αυστραλίας. Η ολοήμερη εκδήλωση στο πρόσφατα ανακαινισμένο Καστελλοριζιακό σπίτι, όπως ανέφερε στο πρόγραμμά μας η Στεφανία Meagher (πατρικό όνομα Κορωνέου με καταγωγή τα...
05 Μαΐου, 2019 - 16:12

Η Αρχαία Αθηναϊκή Αγορά αναβιώνει στην Δυτ. Αυστραλία

Διαδώστε:
Η Αρχαία Αθηναϊκή Αγορά αναβιώνει στην Δυτ. Αυστραλία

Την ατμόσφαιρα της Αρχαίας Αθηναϊκής Αγοράς θα προσπαθήσει να δημιουργήσει η Καστελλοριζιακή Ένωση Δυτικής Αυστραλίας. Αναλυτικότερα, “γεύση” από την Αρχαία Αθηναϊκή Αγορά θα μπορούν να πάρουν οι επισκέπτες της Καστελλοριζιακής Ένωσης Δυτικής Αυστραλίας.

Η ολοήμερη εκδήλωση στο πρόσφατα ανακαινισμένο Καστελλοριζιακό σπίτι, όπως ανέφερε στο πρόγραμμά μας η Στεφανία Meagher (πατρικό όνομα Κορωνέου με καταγωγή τα Κύθηρα), παρόλο που η θα είναι αφιερωμένη στην αρχαία αγορά των Αθηνών θα περιέχει πολιτιστικά  στοιχεία και της μετέπειτα ελληνικής ιστορίας, αλλά και παρουσίαση ελληνικής μαγειρικής και κηπουρικής.

Επιπλέον θα στηθούν περίπτερα με ελληνικά γλυκά, και μαρμελάδες σε βαζάκια, περίπτερα με ρούχα, ζωγραφικούς πίνακες, βιβλία, φυτά για το σπίτι και τον κήπο, ενώ θα υπάρχει ειδικό περίπτερο με δώρα για την μητέρα με αφορμή την επερχόμενη γιορτή της την Κυριακή 12 Μαΐου.

Από την εκδήλωση δεν θα λείψουν η ελληνική μουσική και οι χοροί.

Perth Report

Φιλόσοφοι, ντυμένοι με χλαμύδα θα περιπλανώνται στους εξωτερικούς και εσωτερικούς χώρους στο πρόσφατα ανακαινισμένο Καστελλοριζιακό σπίτι

Καθόλη τη διάρκεια της τελετής φιλόσοφοι, ντυμένοι με χλαμύδα θα περιπλανώνται στους εξωτερικούς και εσωτερικούς χώρους μοιράζοντας χαρτάκια με διάφορα αρχαία γνωμικά και πρόθυμοι να συζητήσουν θέματα της ελληνικής φιλοσοφίας.

Θα υπάρχουν δραστηριότητες και για παιδιά, όπως η κατασκευή αρχαίων μασκών και επίσης ένα περίπτερο όπου θα γίνεται αφήγηση των μύθων του Αισώπου.

Η εκδήλωση θα γίνει το ερχόμενο Σάββατο 11 Μαΐου στο Καστελλοριζιακό σπίτι από 9.00 το πρωί μέχρι 3.00 το απόγευμα.

Πηγή: www.sbs.com

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων