25/04/2020 25/04/2020 Εκατοντάδες χιλιάδες Αυστραλοί τίμησαν με έναν πρωτότυπο τρόπο σήμερα τους βετεράνους τους καθώς για πρώτη φορά στο ANZAC DAY δεν έγιναν εκδηλώσεις λόγω κορονοϊού. Έτσι με την αυγή, βγήκαν στις αυλές τους και άναψαν ένα κεράκι στη μνήμη όλων εκείνων που έπεσαν σε διάφορους πολέμους για την ελευθερία μας. Πολλοί ήταν και οι Έλληνες που...
25 Απριλίου, 2020 - 15:41
Τελευταία ενημέρωση: 25/04/2020 - 15:49

Η Αυστραλή που τίμησε τους Έλληνες με τον δικό της τρόπο

Διαδώστε:
Η Αυστραλή που τίμησε τους Έλληνες με τον δικό της τρόπο

Εκατοντάδες χιλιάδες Αυστραλοί τίμησαν με έναν πρωτότυπο τρόπο σήμερα τους βετεράνους τους καθώς για πρώτη φορά στο ANZAC DAY δεν έγιναν εκδηλώσεις λόγω κορονοϊού.

Έτσι με την αυγή, βγήκαν στις αυλές τους και άναψαν ένα κεράκι στη μνήμη όλων εκείνων που έπεσαν σε διάφορους πολέμους για την ελευθερία μας.

Πολλοί ήταν και οι Έλληνες που τίμησαν με τον ίδιο ακριβώς τρόπο τους ANZAC’s.

Μεταξύ αυτών και η Stacey Harris η οποία έχει λάβει μέρος σε πολλές εκδηλώσεις για να τιμηθούν οι Αυστραλοί που πολέμησαν σε δυο παγκοσμίους πολέμους στην Ελλάδα.

Η κ. Stacey Harris παίζει το μουσικό όργανο bagpiper (κάτι σαν την δική μας τσαμπούνα) και όπως μας ενημέωσε ο ιστορικός και συνεργάτης μας Jim Claven βγήκε το πρωί του Σαββάτου στο Brunswik και απέδωσε τιμές μαζί με την ελληνική σημαία.

Πηγή: neoskosmos.com

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων