14/02/2020 14/02/2020 “Κύπρος και Ελλάδα εργάζονται συστηματικά και οικοδομούν, με θεμέλια τη συνεργασία, τον αλληλοσεβασμό, την ειρήνη και την ευημερία. Αποτελούν κάστρο ειρήνης στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου”, τόνισε, από το Σίδνεϊ, ο Πρόεδρος της Κυπριακής Βουλής Δημήτρης Συλλούρης. Ο κ. Συλλούρης, στο περιθώριο της επίσημης επίσκεψης που πραγματοποιεί στην Αυστραλία, συναντήθηκε με τους ομογενείς και των...
14 Φεβρουαρίου, 2020 - 12:10
Τελευταία ενημέρωση: 14/02/2020 - 11:56

“Η Ελλάδα και η Κύπρος αποτελούν το κάστρο της Αν. Μεσογείου”

Διαδώστε:
“Η Ελλάδα και η Κύπρος αποτελούν το κάστρο της Αν. Μεσογείου”

“Κύπρος και Ελλάδα εργάζονται συστηματικά και οικοδομούν, με θεμέλια τη συνεργασία, τον αλληλοσεβασμό, την ειρήνη και την ευημερία. Αποτελούν κάστρο ειρήνης στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου”, τόνισε, από το Σίδνεϊ, ο Πρόεδρος της Κυπριακής Βουλής Δημήτρης Συλλούρης.

Ο κ. Συλλούρης, στο περιθώριο της επίσημης επίσκεψης που πραγματοποιεί στην Αυστραλία, συναντήθηκε με τους ομογενείς και των τριών πολιτειών, που περιλήφθηκαν στο πρόγραμμα των επαφών του.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων