28/03/2021 28/03/2021 Στους πρώτους φοιτητές που θα πάρουν πτυχίο στην Αίγυπτο στο τμήμα Νεοελληνικής Γλώσσας στο Πανεπιστήμιο Καΐρου αναφέρθηκε ο Υφυπουργός Εξωτερικών, αρμόδιος για τον Απόδημο Ελληνισμό κ. Κώστας Βλάσης τονίζοντας ότι “Η ελληνική γλώσσα δεν σταματά να ταξιδεύει και να κερδίζει φίλους σ´ ολόκληρο τον κόσμο”. Σε ανάρτησή του στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης ο Υφυπουργός σημείωσε: “Φέτος...
28 Μαρτίου, 2021 - 12:59
Τελευταία ενημέρωση: 28/03/2021 - 12:55

“Η Ελληνική γλώσσα δεν σταματά να ταξιδεύει”

Διαδώστε:
“Η Ελληνική γλώσσα δεν σταματά να ταξιδεύει”

Στους πρώτους φοιτητές που θα πάρουν πτυχίο στην Αίγυπτο στο τμήμα Νεοελληνικής Γλώσσας στο Πανεπιστήμιο Καΐρου αναφέρθηκε ο Υφυπουργός Εξωτερικών, αρμόδιος για τον Απόδημο Ελληνισμό κ. Κώστας Βλάσης τονίζοντας ότι “Η ελληνική γλώσσα δεν σταματά να ταξιδεύει και να κερδίζει φίλους σ´ ολόκληρο τον κόσμο”.

Σε ανάρτησή του στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης ο Υφυπουργός σημείωσε: “Φέτος στην Αίγυπτο θα πάρουν πτυχίο οι πρώτοι φοιτητές, που εντάχθηκαν στο τμήμα αμιγούς Νεοελληνικής Γλώσσας και Φιλολογίας στο Πανεπιστήμιο του Καΐρου. Το τμήμα άρχισε να λειτουργεί το 2017 και σε αυτό φοιτούν συνολικά 251 Αιγύπτιοι φοιτητές, εκ των οποίων οι 51 βρίσκονται πλέον στο τέταρτο έτος σπουδών και αναμένεται, με την ενδεχόμενη επιτυχία τους στις φετινές εξετάσεις, να πάρουν τον τίτλο των πρώτων Καθηγητών Νεοελληνικής Γλώσσας και Φιλολογίας από το συγκεκριμένο Πανεπιστήμιο!”

Και καταλήγει: “Οι νέοι αυτοί θα γίνουν οι καλύτεροι πρεσβευτές της γλώσσας και του πολιτισμού μας σ´ ολόκληρο τον αραβικό κόσμο!” 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων