04/03/2024 04/03/2024 Η Ελληνική Κοινότητα Μελβούρνης (ΕΚΜ) ανακοίνωσε τη διοργάνωση του ετήσιου χορού της, που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή, 22 Μαρτίου, στην αίθουσα του Παναρκαδικού Συλλόγου Μελβούρνης. Μια ξεχωριστή βραδιά, κατά τη διάρκεια της οποίας οι παρευρισκόμενοι θα απολαύσουν ελληνικά εδέσματα και αγαπημένες ελληνικές επιτυχίες απ’ το λαϊκό μουσικό συγκρότημα «Anagennisi». Η βραδιά αυτή θα προσφέρει μια...
04 Μαρτίου, 2024 - 17:34
Τελευταία ενημέρωση: 04/03/2024 - 17:23

Η Ελληνική Κοινότητα Μελβούρνης διοργανώνει τον ετήσιο χορό στις 22 Μαρτίου

Διαδώστε:
Η Ελληνική Κοινότητα Μελβούρνης διοργανώνει τον ετήσιο χορό στις 22 Μαρτίου

Η Ελληνική Κοινότητα Μελβούρνης (ΕΚΜ) ανακοίνωσε τη διοργάνωση του ετήσιου χορού της, που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή, 22 Μαρτίου, στην αίθουσα του Παναρκαδικού Συλλόγου Μελβούρνης.

Μια ξεχωριστή βραδιά, κατά τη διάρκεια της οποίας οι παρευρισκόμενοι θα απολαύσουν ελληνικά εδέσματα και αγαπημένες ελληνικές επιτυχίες απ’ το λαϊκό μουσικό συγκρότημα «Anagennisi».

Η βραδιά αυτή θα προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία στους ανθρώπους να έρθουν πιο κοντά μέσω της ελληνικής κουζίνας, του ασταμάτητου χορού και της αγαπημένης μουσικής.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ

Ημερομηνία: Παρασκευή, 22 Μαρτίου

Τοποθεσία: Παναρκαδικός Σύλλογος Μελβούρνης,

570 Victoria st, North Melbourne, VIC, 3051

Ώρα προσέλευσης: 6:30μ.μ.

Ώρα έναρξης: 7:00μ.μ.

Οι ενδιαφερόμενοι, για να κλείσουν εισιτήρια, μπορούν να κάνουν κλικ ΕΔΩ

Πηγή: vema.com.au

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων