15/03/2019 15/03/2019 “Εκφράζουμε τα συλλυπητήρια μας στον αδελφικό λαό της Νέας Ζηλανδίας και ειδικά στους συγγενείς των αθώων Μουσουλμάνων, γονέων, παιδιών και φίλων τους που βρήκαν τόσο τραγικό θάνατο” αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Ελληνική Κοινότητα Μελβούρνης, καταδικάζοντας την τρομοκρατική επίθεση που έγινε σε δύο τεμένη της Νέας Ζηλανδίας με αποτέλεσμα να σκοτωθούν 49 άτομα και να...
15 Μαρτίου, 2019 - 12:52

Η Ελληνική Κοινότητα Μελβούρνης καταδικάζει την τρομοκρατική επίθεση στη Νέα Ζηλανδία

Διαδώστε:
Η Ελληνική Κοινότητα Μελβούρνης καταδικάζει την τρομοκρατική επίθεση στη Νέα Ζηλανδία

“Εκφράζουμε τα συλλυπητήρια μας στον αδελφικό λαό της Νέας Ζηλανδίας και ειδικά στους συγγενείς των αθώων Μουσουλμάνων, γονέων, παιδιών και φίλων τους που βρήκαν τόσο τραγικό θάνατο” αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Ελληνική Κοινότητα Μελβούρνης, καταδικάζοντας την τρομοκρατική επίθεση που έγινε σε δύο τεμένη της Νέας Ζηλανδίας με αποτέλεσμα να σκοτωθούν 49 άτομα και να τραυματιστούν δεκάδες άλλα.

“Η Ελληνική Κοινότητα”, υπογραμμίζεται, “καταδικάζει με τον πλέον έντονο τρόπο την πολύνεκρη τρομοκρατική επίθεση μιας ακροδεξιάς ομάδας και στέκεται στο πλευρό των θυμάτων”.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων