03/04/2021 03/04/2021 Η Ιμβριακή κοινότητα είναι συγκλονισμένη από τον αδόκητο χαμό από κορωνοϊό του εκπαιδευτικού Ιωάννη Κουτίδη ο οποίος δίδασκε μαθηματικά στο Ελληνικό Γυμνάσιο και Λύκειο της Ίμβρου. Ο Σύλλογος Ιμβρίων Αθηνών και η Ιμβριακή Ένωση Μακεδονίας Θράκης με ανακοίνωση τους εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στους οικείους του εκλιπόντος και στην εκπαιδευτική κοινότητα της Ίμβρου. Ο...
03 Απριλίου, 2021 - 14:19

Η Ίμβρος πενθεί για τον εκπαιδευτικό Ιωάννη Κουτίδη

Διαδώστε:
Η Ίμβρος πενθεί για τον εκπαιδευτικό Ιωάννη Κουτίδη

Η Ιμβριακή κοινότητα είναι συγκλονισμένη από τον αδόκητο χαμό από κορωνοϊό του εκπαιδευτικού Ιωάννη Κουτίδη ο οποίος δίδασκε μαθηματικά στο Ελληνικό Γυμνάσιο και Λύκειο της Ίμβρου.

Ο Σύλλογος Ιμβρίων Αθηνών και η Ιμβριακή Ένωση Μακεδονίας Θράκης με ανακοίνωση τους εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στους οικείους του εκλιπόντος και στην εκπαιδευτική κοινότητα της Ίμβρου.

Ο Ιωάννης Κουτίδης μαζί με τη σύζυγό του Ελευθερία Αλεξιάδου, καθηγήτρια Αγγλικών, είχαν ζητήσει εθελοντικά να αποσπαστούν και να διδάξουν στα Ελληνικά σχολεία της Ίμβρου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων