22/07/2019 22/07/2019 «Οι απόδημοι Ελληνες είμαστε υπερήφανοι για τα νέα σας καθήκοντα και απολύτως βέβαιοι για την επιτυχημένη έκβαση των προσπαθειών σας, που θα είναι άοκνες και επίπονες ώστε να επιτευχθεί ο τελικός στόχος», επεσήμανε ο πρόεδρος Ιονίου Πολιτιστικής Ομοσπονδίας Αμερικής, κ. Νικόλαος Μπάρδης, στη συγχαρητήρια επιστολή του, προς το νέο υφυπουργό Εξωτερικών, αρμόδιο για θέματα Απόδημου...
22 Ιουλίου, 2019 - 11:49

Η Ιόνιος Πολιτιστική Ομοσπονδία Αμερικής συγχαίρει τον Αντώνη Διαμαντάρη

Διαδώστε:
Η Ιόνιος Πολιτιστική Ομοσπονδία Αμερικής συγχαίρει τον Αντώνη Διαμαντάρη

«Οι απόδημοι Ελληνες είμαστε υπερήφανοι για τα νέα σας καθήκοντα και απολύτως βέβαιοι για την επιτυχημένη έκβαση των προσπαθειών σας, που θα είναι άοκνες και επίπονες ώστε να επιτευχθεί ο τελικός στόχος», επεσήμανε ο πρόεδρος Ιονίου Πολιτιστικής Ομοσπονδίας Αμερικής, κ. Νικόλαος Μπάρδης, στη συγχαρητήρια επιστολή του, προς το νέο υφυπουργό Εξωτερικών, αρμόδιο για θέματα Απόδημου Ελληνισμού, Αντώνη Διαματάρη.

Ακολουθεί το πλήρες κείμενο της επιστολής:

Με την ευκαιρία της ανάληψης των καθηκόντων σας στο Υπουργείο Εξωτερικών με αρμοδιότητα στα θέματα απόδημου Ελληνισμού σας εύχομαι ολόθερμα καλή δύναμη και κάθε επιτυχία εις το έργο σας, το οποίο συνδέεται με απόλυτο τρόπο με το σύνολο των απόδημων Ελλήνων σε όλη την υφήλιο.

Είμαι πεπεισμένος ότι ο Εξοχότατος Πρωθυπουργός κύριος Κυριάκος Μητσοτάκης με την επιλογή του να σας εμπιστευτεί και να σας αναθέσει το χαρτοφυλάκιο του απόδημου Ελληνισμού, έχει κάνει μια εξαιρετική επιλογή και διαπνέομαι από την εδραία πεποίθηση ότι θα τον επιβεβαιώσετε με το έργο σας και τις πράξεις σας στο έπακρο.

Αξιότιμε Κύριε Υπουργέ,

Οι απόδημοι Έλληνες είμαστε υπερήφανοι για τα νέα σας καθήκοντα και απολύτως βέβαιοι για την επιτυχημένη έκβαση των προσπαθειών σας, που θα είναι άοκνες και επίπονες ώστε να επιτευχθεί ο τελικός στόχος.

Είστε άριστος γνώστης των προβλημάτων αλλά και των αιτημάτων των αποδήμων Ελλήνων, αφού είστε σαρξ εκ της σαρκός μας και η πορεία σας αποτελεί εχέγγυο για την επιτυχία της δύσκολης αποστολής που αναλαμβάνετε.

Από την πλευρά μου, επιθυμώ να σας διαβεβαιώσω ότι θα είμαι διαπρύσιος υποστηρικτής της προσπάθειας και του έργου σας.

Με εκτίμηση,

Νικόλαος Μπάρδης
Πρόεδρος Ιονίου Πολιτιστικής Ομοσπονδίας Αμερικής
Πρόεδρος International Art Act Αμερικής
Επίτιμος Πρόεδρος Πανκερκυραϊκού Συλλόγου Αμερικής

Πηγή: www.ekirikas.com

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων