23/11/2019 23/11/2019 Η ιστορία μιας ελληνικής οικογένειας από τα Κύθηρα, βρίσκεται στις σελίδες του «Australian Journal of Biography and History». Το Εθνικό Κέντρο Βιογραφίας του Αυστραλιανού Εθνικού Πανεπιστημίου προχώρησε στην έκδοση ενός ειδικού ιστορικού και βιογραφικού τόμου, ο οποίος φέρει τον αγγλικό τίτλο «Australian Journal of Biography and History». Πρόκειται για τον δεύτερο τόμο για το 2019,...
23 Νοεμβρίου, 2019 - 10:51
Τελευταία ενημέρωση: 23/11/2019 - 16:18

Η ιστορία μίας ελληνικής οικογένειας σε πανεπιστημιακό τόμο

Διαδώστε:
Η ιστορία μίας ελληνικής οικογένειας σε πανεπιστημιακό τόμο

Η ιστορία μιας ελληνικής οικογένειας από τα Κύθηρα, βρίσκεται στις σελίδες του «Australian Journal of Biography and History».

Το Εθνικό Κέντρο Βιογραφίας του Αυστραλιανού Εθνικού Πανεπιστημίου προχώρησε στην έκδοση ενός ειδικού ιστορικού και βιογραφικού τόμου, ο οποίος φέρει τον αγγλικό τίτλο «Australian Journal of Biography and History». Πρόκειται για τον δεύτερο τόμο για το 2019, σε μια σειρά αντίστοιχων περιοδικών εκδόσεων και υπεύθυνος έκδοσης είναι ο Dr Malcolm Allbrook.

Ανάμεσα σε άλλα, ο τόμος περιέχει και την ιστορία μιας ελληνικής οικογένειας της Καμπέρας. Ο τίτλος του άρθρου αυτού είναι «Από τα Κύθηρα στην Καμπέρα: Ο Βαλέριος και η Βιόλα Καλοκαιρινού και το Milk Bar του Curtin» και το υπογράφει ο Γιάννης Καλοκαιρινός, πρωτότοκος γιός της εν λόγω οικογένειας.

Η έκδοση σύμφωνα με την ομογενειακή ιστοσελίδα www.sbs.com παρουσιάστηκε επίσημα χτες το βράδυ στην Ελληνική Λέσχη Καμπέρας από τον Αθανάσιο Συνοδινό, με παρουσία περίπου 150 προσκεκλημένων,ανάμεσα στους οποίους ήταν εκπρόσωποι οργανισμών της παροικίας. Κατά την παρουσίαση του τόμου, ο κύριος Συνοδινός αναφέρθηκε στις ιδιαιτερότητες της πόλης της Καμπέρας και στον ιδιαίτερο κοινοτικό της χαρακτήρα.

Στο τέλος της βραδιάς, η ίδια η κυρία Βιόλα Καλοκαιρινού συναισθηματικά φορτισμένη, ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκομένους και μίλησε για την αγάπη και την υποστήριξη που έχει εισπράξει όλα αυτά τα χρόνια, διαβεβαιώνοντας ότι αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η συνεισφορά της ίδιας προς την ευρύτερη κοινωνία της Καμπέρας είναι αξιοσημείωτη.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων