18/01/2021 18/01/2021 Σήμερα, Νιχωρίτισσες και Νιχωρίτες προσήλθαν στον Πάνσεπτο Πατριαρχικό Ι.Ν Αγίου Γεωργίου στο Φανάρι, για να τιμήσουν με την παρουσία τους και να αποχαιρετήσουν τον έως χθες Ιερατικώς Προϊστάμενο της Κοινότητας, Πανοσιολ. Αρχιμ. κ. Αγαθάγγελο Σίσκο, Αρχειοφύλακα των Πατριαρχείων, στη χειροθεσία του ως Μεγάλου Αρχιμανδρίτη της Μ.τ.Χ.Ε. Η Α.Θ. Παναγιότητα ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος, με...
18 Ιανουαρίου, 2021 - 20:26
Τελευταία ενημέρωση: 18/01/2021 - 19:16

Η Κοινότητα Νεοχωρίου Βοσπόρου ευχήθηκε στον Μ. Αρχιμανδρίτη Αγαθάγγελο Σίσκο

Διαδώστε:
Η Κοινότητα Νεοχωρίου Βοσπόρου ευχήθηκε στον Μ. Αρχιμανδρίτη Αγαθάγγελο Σίσκο

Σήμερα, Νιχωρίτισσες και Νιχωρίτες προσήλθαν στον Πάνσεπτο Πατριαρχικό Ι.Ν Αγίου Γεωργίου στο Φανάρι, για να τιμήσουν με την παρουσία τους και να αποχαιρετήσουν τον έως χθες Ιερατικώς Προϊστάμενο της Κοινότητας, Πανοσιολ. Αρχιμ. κ. Αγαθάγγελο Σίσκο, Αρχειοφύλακα των Πατριαρχείων, στη χειροθεσία του ως Μεγάλου Αρχιμανδρίτη της Μ.τ.Χ.Ε.

Η Α.Θ. Παναγιότητα ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος, με το πέρας της χειροθεσίας του νέου Μεγάλου Αρχιμανδρίτη, απηύθυνε λόγια πατρικά και νουθεσίες προς τον π. Αγαθάγγελο, προσφέροντάς του ένα Τίμιο Σταυρό μαζί με το πατριαρχικό πιττάκιο.

“Ο π. Αγαθάγγελος διακόνησε τις ενορίες της Παναγίας Κουμαριώτισσας και του Αγίου Νικολάου Νεοχωρίου επί 8 συναπτά έτη, αφήνοντας τις καλύτερες αναμνήσεις σε όλες κι όλους μας. Οι ευχές και οι προσευχές μας τον συνοδεύουν”, καταλήγει η ανακοίνωση της Κοινότητας Νεοχωρίου Βοσπόρου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων