06/03/2019 06/03/2019 Την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, Παρασκευή 8 Μαρτίου, επέλεξε το Λύκειο Ελληνίδων παράρτημα Αλεξανδρείας για να παρουσιάσει το έργο και την προσφορά μίας μεγάλης Ελληνίδας, της Κυράς της Ρω, της Δέσποινας Αχλαδιώτη, που αφιέρωσε σχεδόν όλη τη ζωή της στο Καστελλόριζο. Η εκδήλωση που γίνεται με την επιμέλεια της προέδρου του ιστορικού παροικιακού σωματείου Αλίκης...
06 Μαρτίου, 2019 - 9:18
Τελευταία ενημέρωση: 06/03/2019 - 9:20

Η Κυρά της Ρω στην Αλεξάνδρεια

Διαδώστε:
Η Κυρά της Ρω στην Αλεξάνδρεια

Την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, Παρασκευή 8 Μαρτίου, επέλεξε το Λύκειο Ελληνίδων παράρτημα Αλεξανδρείας για να παρουσιάσει το έργο και την προσφορά μίας μεγάλης Ελληνίδας, της Κυράς της Ρω, της Δέσποινας Αχλαδιώτη, που αφιέρωσε σχεδόν όλη τη ζωή της στο Καστελλόριζο.

Η εκδήλωση που γίνεται με την επιμέλεια της προέδρου του ιστορικού παροικιακού σωματείου Αλίκης Αντωνίου, θα παρουσιαστεί από την διευθύντρια του Τοσίτσειου-Πρατσίκειου Δημοτικού Σχολείου Αλεξάνδρειας, εκπαιδευτικό και αρχαιολόγο, Αγγελική Τσιαδήμη.

Οι αφηγήσεις θα γίνουν από την Αλεξανδρινή, Ευαγγελία Ξενοπούλου.

Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του γενικού προξενείου της Ελλάδας στην Αλεξάνδρεια και πραγματοποιείται με τη συνεργασία της Ελληνικής Κοινότητας Αλεξανδρείας.

Θα συμμετάσχουν μαθητές του Αβερωφείου Σχολείου, όπου θα χορέψουν παραδοσιακούς δωδεκανησιακούς χορούς.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων