02/08/2022 02/08/2022 Στα τριάντα χρόνια από την ενθρόνιση του Μακαριώτατου Αρχιεπισκόπου Τιράνων, Δυρραχίου και πάσης Αλβανίας κ.κ. Αναστασίου που συμπληρώνονται σήμερα, Τρίτη 2 Αυγούστου 2022, αναφέρεται με ανάρτησή της σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης η νεολαία της ομογενειακής οργάνωσης «Ομόνοια». «Ήταν 2 Αυγούστου του 1992 όταν η ανασύσταση της Ορθόδοξης Αυτοκέφαλης Εκκλησίας της Αλβανίας ξεκίνησε να γίνεται πραγματικότητα....
02 Αυγούστου, 2022 - 15:56
Τελευταία ενημέρωση: 02/08/2022 - 16:18

Η νεολαία της «Ομόνοιας» για τα 30 χρόνια από την ενθρόνιση του Αρχιεπισκόπου Αλβανίας

Διαδώστε:
Η νεολαία της «Ομόνοιας» για τα 30 χρόνια από την ενθρόνιση του Αρχιεπισκόπου Αλβανίας

Στα τριάντα χρόνια από την ενθρόνιση του Μακαριώτατου Αρχιεπισκόπου Τιράνων, Δυρραχίου και πάσης Αλβανίας κ.κ. Αναστασίου που συμπληρώνονται σήμερα, Τρίτη 2 Αυγούστου 2022, αναφέρεται με ανάρτησή της σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης η νεολαία της ομογενειακής οργάνωσης «Ομόνοια».

«Ήταν 2 Αυγούστου του 1992 όταν η ανασύσταση της Ορθόδοξης Αυτοκέφαλης Εκκλησίας της Αλβανίας ξεκίνησε να γίνεται πραγματικότητα. Σήμερα, 2 Αυγούστου του 2022 η ανασύσταση πλέον είναι γεγονός. Η Ορθόδοξη Εκκλησία της Αλβανίας, με αρχιτέκτονα έναν από τους μεγαλύτερους ποιμένες της αγάπης, εισπνέει ξανά, ανθεί και καρποφορεί. Ο αθεϊστικός διωγμός δεν μπόρεσε να σταθεί εμπόδιο στις καρδιές των Ορθοδόξων πιστών, όπου λαχταρούσαν να ενωθούν ψυχικά ξανά με το Θεό. Εις πολλά έτη Δέσποτα!», αναφέρει χαρακτηριστικά η νεολαία της «Ομόνοιας».

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων