04/07/2021 04/07/2021 Παρουσία του Υφυπουργού Εξωτερικών, αρμόδιου για θέματα Απόδημου Ελληνισμού, Κώστα Βλάση, πραγματοποιήθηκε σήμερα επιμνημόσυνη δέηση, προεξάρχοντος του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Ρηγίου κ. Ειρηναίου, τοποτηρητή της Ιεράς Μητρόπολης Γαλλίας,  για τα θύματα της τουρκικής εισβολής του 1974, στον Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Στεφάνου στο Παρίσι. “Στον μητροπολιτικό Ι.Ν. του Αγίου Στεφάνου στο Παρίσι, όπου οι Έλληνες και...
04 Ιουλίου, 2021 - 15:18
Τελευταία ενημέρωση: 04/07/2021 - 15:19

Η ομογένεια της Γαλλίας τίμησε τα θύματα της τουρκικής εισβολής

Διαδώστε:
Η ομογένεια της Γαλλίας τίμησε τα θύματα της τουρκικής εισβολής

Παρουσία του Υφυπουργού Εξωτερικών, αρμόδιου για θέματα Απόδημου Ελληνισμού, Κώστα Βλάση, πραγματοποιήθηκε σήμερα επιμνημόσυνη δέηση, προεξάρχοντος του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Ρηγίου κ. Ειρηναίου, τοποτηρητή της Ιεράς Μητρόπολης Γαλλίας,  για τα θύματα της τουρκικής εισβολής του 1974, στον Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Στεφάνου στο Παρίσι.

“Στον μητροπολιτικό Ι.Ν. του Αγίου Στεφάνου στο Παρίσι, όπου οι Έλληνες και Κύπριοι ομογενείς της Γαλλίας τέλεσαν επιμνημόσυνη δέηση για τα θύματα της τουρκικής εισβολής του 1974 στην Κύπρο. Στη Θεία Λειτουργία και το Ιερό Μνημόσυνο, παρουσία πλήθους πιστών, προέστη ο πατριαρχικός Επίτροπος της Ιεράς Μητροπόλεως Γαλλίας, Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Ρηγίου κ.κ. Ειρηναίος”, ανέφερε σε ανάρτησή του ο κ. Βλάσης ο οποίος πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη στη Γαλλία.

Στο περιθώριο της επίσκεψης του στο Παρίσι, ο κ. Βλάσης συναντήθηκε με Έλληνες που ζουν στη Γαλλία και να συζήτησε για όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στην χώρα. Επίσης, απάντησε στις ερωτήσεις τους για όλες τις εξελίξεις που αφορούν στην Πατρίδα μας.

Φωτογραφίες: Facebook Kostas Vlasis

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων