25/03/2019 25/03/2019 Με υπερηφάνεια παρέλασαν οι μαθητές της Αχιλλοπουλείου και της Αμπετείου, των Ελληνικών Σχολείων του Καΐρου τιμώντας την Εθνική Επέτειο του 1821. Όπως γράφει η ελληνική κοινότητα του Καϊρου, οι μαθητές του Νηπιαγωγείου και του Δημοτικού της Αχιλλοπουλείου Σχολής, του Γυμνασίου και του Λυκείου της Αμπετείου φορώντας παραδοσιακές στολές παρέλασαν στο προαύλιο του Σπετσεροπούλειου Ιδρύματος. Μαζί...
25 Μαρτίου, 2019 - 16:10
Τελευταία ενημέρωση: 25/03/2019 - 16:11

Η ομογένεια του Καΐρου τιμά την Επανάσταση

Διαδώστε:
Η ομογένεια του Καΐρου τιμά την Επανάσταση

Με υπερηφάνεια παρέλασαν οι μαθητές της Αχιλλοπουλείου και της Αμπετείου, των Ελληνικών Σχολείων του Καΐρου τιμώντας την Εθνική Επέτειο του 1821.

Όπως γράφει η ελληνική κοινότητα του Καϊρου, οι μαθητές του Νηπιαγωγείου και του Δημοτικού της Αχιλλοπουλείου Σχολής, του Γυμνασίου και του Λυκείου της Αμπετείου φορώντας παραδοσιακές στολές παρέλασαν στο προαύλιο του Σπετσεροπούλειου Ιδρύματος. Μαζί τους ήταν και οι Πρόσκοποι του Καΐρου.

Αμέσως μετά οι μαθητές όλων των σχολείων χόρεψαν παραδοσιακούς χορούς.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων